kuzenimin nişanı için aldığım abiye?

kızlar selam bir abiyeyi instagramda görüp çok beğendim, sipariş ettim şimdi. elbise (link: https://yuliaprokhorova.com/en/products/574860-dress-emili şu) nişanda beyaz giyilmez diye bir kural yok dimi? sonradan kafama takıldı da

1. Kesinlikle giyilir mukkemel bir elbise . Biraz daha kabarık olsa daha harika olurdu. Taç felan da takalım tam olsun

26 ağustos 2020 15:53

2. Troll

26 ağustos 2020 15:53

3. Nişan senin sanardım süslüm. kuzenin eğer kadınsa kırılabilir erkekse de nişanlısı kırılabilir. Gereksiz bir kafa karışıklığına sebep vermek istemiyorsan yapman mantıklı olmaz. Bir sürü farklı renk var neden beyaz? Beyaz direkt gelini andırıyor, o yüzden tavsiye etmem.

26 ağustos 2020 16:01

4. Yok artık daha neler göreceğiz bu sözlükte kim bilir, hiç mi kalmadı görgü bilen insan... bir de çok beğenip takı kombin önerisi yapanlar olmuş, allah akıl fikir versin.

26 ağustos 2020 16:03

5. Hayır nişanda beyaz giyilmez diye bir kural yok ama elbise gelinliği andırıyor epey hem de. Başka bir alternatifiniz varsa onları değerlendirin bence. Nişan için biraz abartı gibi.

26 ağustos 2020 16:04

6. çok beğendim süslücüm güle güle giy. bence de bir taç ve tektaşla tamamlayabilirsin kombinini. ☺️

26 ağustos 2020 16:04

7. Duvak da almayı unutma

26 ağustos 2020 16:11

8. troll

26 ağustos 2020 16:44

9. kuzeninin nisaninda nikahin kiyilacaksa normal.

26 ağustos 2020 17:22

10. elbiseye 4000 lira verebilecek birinin bu kuralları bilmemesi imkansız. sonradan görme değilse tabii.

26 ağustos 2020 17:32