lütfen bana yardım edin esneyemiyorum?

derdini seveyim demeyin nolur sinir krizleri geçiriyorum ya günlerdir bu yüzden uyku uyuyamadım sinirlerim alt üs oldu. sürekli esneme hissi geliyor ama bir türlü esneyemiyorum başarısız soluk alıp verme girişimleri oluyor sadece. ağzımın gerisindeki kaslar ağrıyor artık. iç çekme tarzı derin nefes alma olayını yapabiliyorum sadece arada bir. bir kaç haftadır böyleyim ve son bir kaç gündür iyice yoğunlaştı. bunu yaşayıp üstesinden gelen varsa nolur söylesin ben delirmeden. bakın saat kaç oldu uyuyamadım hala :(((

1. bak sen yazdıgın an banada tekrar oldu. kafana taktıkca buna takıldıkca gecmez lanet salak bisey unutman lazım nefes alısverislerini unut kontrol etme yemin ederim yazarken bile 2 kere deneyip derin nefese geçemedim

4 nisan 2021 06:45

2. Soruyu okurken esnedim

4 nisan 2021 06:57

3. anon1 süslü mümkün olmuyor için gerçekten denedim onu da zaten içimde sürekli bi esneme hissi olduğu için çıkmıyor bir türlü kafamdan napıcam bilmiyorum. demin denerken ağzımı o kadar uzun süre açık tutmuşum ki çenem kitleniyodu.

4 nisan 2021 07:19

4. Süslüm bir doktora görünmenizde fayda var. Ama uykusuz kalsanız biraz normalde yattığınız saati erteleyin ve kafanızı esniycem mi gibi düşüncelerden uzak tutun

4 nisan 2021 10:13

5. ya doktora hangi bölüme görünmeliyim sizce? psikolojik temelli midir yoksa fiziksel mi emin olamadım da. yatma saatimi de dediğiniz gibi baya geciktirdim istr istemez; bütün gece uyuyamadım :))

4 nisan 2021 10:37

6. Süslüm, ilk başta dahiliyeden alın. Sonra sizi yönlendiriyorlar. Panik atakta da nefes darlığı yaşanıyormuş ama burdan bilemeyiz. Temiz hava odanızı havalandırın. Birde koşu yapın bence nefes nefese kalana kadar sonra su için Buda iyi geliyor

4 nisan 2021 17:35