yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    lütfen biri bana saçtakı kızıl yansımaları kapatma yöntemi söylesin?

    selamlar süslüler. ben 1 sene önce saçlarımı açmadan kızıla boyadım. daha sonrasında pişman oldum ve açmadan kızıllıktan kurtulma yönteminin küllü renklere boyamak olduğunu ögrendim. küllü yoğun kumrala boyadıktan sonra ortaya çıkan renk cümbüşü beni çıldırttı ve siyaha boyayıp kurtulayım dedim. ama siyah aktıkça altından kızıl yansımalar çıkıyor, güneşte kızıl parlıyor anlayacağınız çıldırıcam. açmadan bu kızıllığı yok etmenin bi yolu var mı? saçımda hala siyah boya var ve dibim de geldi, tekrar küllü yoğun kumrala boyayayım desem dibime tutacak ama uçları tuhaf gözükecek. küllü yoğun kumralla siyah boyayı karıştırsam kızıl yansımaları kırabilir miyim? lütfen yardımcı olun. sadece 1 kere saçımı kızıla boyadım ve asla atamıyorum saçımdan inanılmaz bir renk ya. 

    1. Yok annem yok. Kızılı Allahına kadar açıcıyla siliyorlar ancak. 3 sene bakır kullandım üstüne sıkılıp akıtmaya çalışıp defalarca koyu renk boyadım 3-5 yıkamadan sonra yine kızıl parlıyorsun. evde olmuyor o iş. Sildirmen lazım kökten 

    31 aralık 2023 10:29

    2. Hiç kızıl yapmadım sarıdan koyu küllü kumrala döndüm kaç kez boyatırsam boyatayım kızıl kızıl parlıyorum ben de

    31 aralık 2023 11:06

    3. Uzatip kestirmekten baska yolu yok maalesef

    31 aralık 2023 11:08


    4. Biraz daha ugrasirsan bu kez yeşerecek süslü saçın. Tecrübeyle sabit. Kızıldan kurtulmak için küllü yapınca sürekli bu kez saç yeşil oluyor. Bunu sen artık yapamazsın. Kuaföre git bir.

    31 aralık 2023 11:28

    5. Kırmızıyı yeşil nötrlüyormuş galiba. Yeşil bir boyalı su yap veya sampuanina yesil ekle biraz ss. Ben mor sampuani da bu şekilde yapıyordum mesela

    1 ocak 2024 03:33