la roche posay cicaplast baume b5 kremin her gün kullanımı sakıncalı mı?

merhabalar, baume b5'i iki haftadır geceleri kullanıyorum ve etkilerinden aşırı memnunum. cildim sivilceye aşırı yatkın karma cilt. bu kremi nemlendirici niyetine düzenli olarak her gece kullansam yüzüme kötü bir etkisi olur mu? bu konuda cahilim ve yardımlarınızı bekliyorum. :)

1. ben her gün kullanıyorum bir sorun yaşamadım

31 mart 2021 19:52

2. günde bir sefer mi kullanıyorsunuz süslü?

31 mart 2021 19:58

3. bu arada cevabınız için teşekkür ederim.

31 mart 2021 19:59

4. Ben her gun, geceleri yogun sekilde suruyorum. Sabahlari da the ordinary'nin kremi var. Yanaklarim ozellikle cok kuru, sivilceye yatkin bi cildim var ama sorun olmuyor.

31 mart 2021 20:23

5. çok mutlu oldum uzun kullanımın sorun yaratmadığını duyduğuma, çok teşekkürler cevaplarınız için.

31 mart 2021 20:35

6. anonim 3, ordinary ürünlerini tr'den alıyorsanız nereden aldığınızı da paylaşabilirseniz çok duacınız olurum :/

31 mart 2021 20:36

7. 2, 3 senedir nemlendirici niyetine kullanıyorum ben kaçıncı kutum bilmiyorum ama yazın kullanmamaya çalışıyorum ya da geceleri sürersiniz süslü içerisinde çinko olduğu için sanırım sıkıntı yaratıyor

31 mart 2021 20:42

8. teşekkür ederim anonim 4. çinko tam olarak nasıl bir sıkıntıya yol açıyor, özellikle akneye meyilli cilt için iyi bir şeydi sanki. :/

31 mart 2021 20:57

9. Ss ablam yurtdisinda yasiyor, bana o getiriyor:(