lcw, defacto, koton jeanler nasıl?

sb süslülerim. daha önce hiç jean almadım bu markalardan o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum. sadece birkaç arkadaşım lcw jeanleri için aşırı bollaşıyor, 2 giyişte birkaç beden büyüyor falan demişlerdi ondan önyargım var biraz. tavsiye eder misiniz güzel mi kot pantolonları?

1. Lcw ler bollaşıyor ve diz izi yapıyor, defacto'nun mom jeanlerini ablam çok beğeniyor. Koton'un kalıp kumaş uyumsuzluğu var. Skinny Jean olarak milla'yı seviyorum.

6 mart 2021 15:15

2. Koton'y denemeden almayın bir de siyahların rengi hemen gidiyor. Bi kot pantolonumun da paçası dönmüştü. Lcw feci bollaşıyor. Defacto nun lina mom fit jean i var en sevdiğim pantolonum. Çok hafif diz yaptı. Onun dışında çok çok güzel.

6 mart 2021 15:25

3. sadece kotondan aldım (mom jean), çook severek giyiyorum

6 mart 2021 15:37

4. kotondan aldığım güzeldi ama defactodan keşke almasaymışım diyorum.

6 mart 2021 16:05

5. Ben kotondan mom jean almıştım ve aldığım en iyi mom çok memnunum. Denemeden almayın ama cidden bedenleri garip. Koyu renklerinde cidden rengi dönüyor bi arkadaşımda görmüştüm ama erkek reyonundakiler normal, erkek arkadaşımın aldıkları baya iyi çıkıyo genelde

6 mart 2021 16:12

6. Ben lcw alıyorum. Bollasma yaşamadım. Skiny Jean alıyorum hep.

6 mart 2021 16:17

7. Kotondan sadece bir kere jean almıştım. Onun da paçası dönüyor

6 mart 2021 16:48

8. Koton ve defactodansa lcw daha iyi. Benim bi tane skinnyim var kaç senedir aynı duruyor. Elleyerek alın kumaşını anlarsınız zaten iyi mi kötü mü biraz sert olsun ajsjsjjs

6 mart 2021 16:51

9. Hepsini denedim. Koton renk hepsinden önce atıyor lcw skinny gayet iyi defacto yeni aldım ilk defa siyah rengi baya iyi kalıp bollaşacak gibi ama :(

6 mart 2021 16:52

10. Benim skinny lcwlerim var gayet iyi. Bir şey olursa arkasında da duruyorlar.

6 mart 2021 17:45