leman dergisine saldırı hakkında ne düşünüyorsunuz?

süslüler cidden kafam almıyor yani. karikatürde bir şey yok. ama olay bilerek büyütüldü. bir de içişleri bakanı adamları ters kelepçeli içeri alırken video atıp peygamber efemdimiz (s.a.v) a hakaret edemezsin diye paylaşıyor. bunlar çok tuhaf. asıl milleti kin düşmanlığı sevk edenler orada toplaşan kalabalık. o zaman tüm ateistler tutuklansın. karikatürün amacı peygambere hakaret değil belli ama hadi peygamber çizimi olsun. ee yani? bu nedir? hükümet bu saçmalıkları bilerek alevlendiriyor. polis espressolabı korumak için barikat kurmuştu şimdi ortalıkta yok.

1. a haber gibi leş ötesi bir medya organı nasıl hala var olabiliyor beni asıl düşündüren bu ilginç gerçeklik. hani a haber olmasa, kafamdan bir iktidar yanlısı medya organı tasarlasam a haber kadar rezaletini kurgulamayı beceremezdim. bir de olayla ilgili adalet bakanı falan açıklama yapmış dini değerlerle kimse dalga geçemez bilmem ne diye, koskoca makamdaki adama bak, uğraşması gereken onca şey varken her gün bir kadın öldürülürken liyakat yerlerdeyken yargı bağımsızlığını hiç etmişken mesai harcadığı olaya bak. ben bazen cidden bu ülkenin simülasyon olduğunu düşünüyorum

1 temmuz 02:07

2. Tüm bakanlıklar açıklama yapmış. Hakan fidandan tut hepsi.

Hani bilerek öyle hype yaratıldı ki sanki ne olmuş. Öyle cümleler kuruyorlar ki müslümanlığa saldırı, bizi yok etmek istiyorlar, peygamberimize kimse el uzatamaz.

Sonra karikatüre bakıyorsun israil filistin savaşında düşen bombalar iki adam ölmüş göğe yükselmiş adları muhammed ve musa. Bunların adının bu olma sebebi de filistin halkı ve israil halkını temsil etmesi. Savaşa eleştiri olduğu açık net.

Nerde hz. muhammed deniliyor. Nerde hakaret var. Nerde müslümanlığı kin nefret var.

Çıldırırsın.

1 temmuz 02:14

3. Bu ülkede yaşanmaz cidden.

Yarın bir gün en basit sende suçlu olacaksın. Bu kadar akılsızların içinde farklı doğru akıllıca cümle bile suç.

Bunun bir örgütün planladığı açık. Karikatürü kimse göremeden saldırı haberi çıktı ilk.

Bu millete gözdağı vermek bilerek.

Mesela içişlerinden yargıya her şey o kadar yozlaştı ki.

Müslümanlığa saygıyı anlamıyorum zaten bir insan inançsız ise peygamberede yalancı diyordur zaten.

Hangi ülkede bakanlar çıkıp şu tarz açıklamalar yapıyor ya. Çok tuhaf her şey. O kadar planlı bir eylem yapmışlar ki valla oturmuyor. Bir den ters kelepçeler karikatürleri yerde sürüklüyorlar.

Editörleri falan. Bu adamlar ne yaptı yani.

Cidden artık bu kadar aptallığa dayanamıyorum. Afganistandan farkı yok yani ülkenin.

Yarın gelip evimizde polis bizi dövüp içeri alsa sebepsiz vatan haini de geç. Bulursun bir şey. En olmadı netflixte gay filmi izlemiş diyip birden böyle hype yaratırlar.

1 temmuz 02:21

4. Anonim 3 ekşi sözlük aktroll kaynıyor.

Hatırlarsanız bir adam metrobüste dayak yemişti engelli çocukları vardı. Birden ekşide bazı gruplar adama saldırmaya başladı. Yok türban karşıtıymış falan sonra adamın ailesinden başörtülü insanların fotosu düştü ama kaldırıldı falan.

Ekşi acayip aktroll yuvası. Birden biri düğmeye basıyor bunlar yazıyor ekşide. Kaç kez şahit oldum.

1 temmuz 02:24

5. bu da ekşiden çıkmış. adamlar trollerine başlık açtırıp aynı trollerine girdi yazdırıp gündem yaratarak çatışma çıkarmaya çalışıyorlar. dini değerlere alenen aşağılama falan da yok karikatürde bildiğin operasyon çekmişler lemana. bir de adamları yere yatırıp ters kelepçeyle almalar falan abi askerlerimizi öldüren ışidçilere bunları yapmadılar daha ne kadar alçalabilir bu iblisler inanamıyorum

1 temmuz 02:32

6. Sahte gündem olduğunu düşünüyorum hiç sallamasak daha etkili olur

1 temmuz 03:01

7. 38 yaşında bir kadın olarak, her ne kadar büyük oyunu görmekten nefret etsem de bunun gerçekten danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. asla olanları tasvip ettiğimden, en ufak bir şekilde desteklediğimden falan değil ama yetişkin bir insanın bu karikatürün sonuçlarının ne olacağını öngörememesi için de uzayda yaşıyor olması gerekiyor, mesela karikatürde ne anlatıldığı değil, ne olduğu. daha 10 sene anca oldu, karikatür yüzünden fransada chalie hebdo basılıp 12 tane insan öldürüldü ya, fransada oldu bu, fransada 12 kişi karikatür yüzünden öldürülebilirken türkiye gibi bir ülkede aaa canım mizah, ifade özgürlüğü falan mı denecekti yani? denmez arkadaşlar, dünya üzerinde karikatürünü asla çizemeyeceğiniz tek bir tane insan var ve bu insanın karikatürünü çizdiğinizde muhtemelen öldürülürsünüz. hani yerel halkımızdan geçtim, bu ülkenin sınırları kevgire dönmüş, kendi ülkesinde kimi kesip kesmediği belli olmayan suriyelisi, afganı hep birlikte yaşıyoruz, böyle dangalakça bir şeyin yanlışlıkla yapılabileceğine asla inanmıyorum. sanki ülke çok normal, çok aklıselim, biz peygamber efendimizi kastetmedik açıklamasını sanki çok dinleyecek insan var. hani ben gerçekten o karikatürün tam da bu yaşananlar yaşansın diye kasten yayınlandığını düşünüyorum o ayrı ama velev ki açıklama doğru, ulan ali yaz, veli yaz, hüseyin yaz, başka isim mi kalmadı ya? yanlışlıkla yapılamayacak kadar aptalca bir şey bu, o yüzden asla inanmıyorum böyle bir şeyin tam da bu olanların olması için yapılmadığına

1 temmuz 03:30

8. olayın en başından beri gündem değiştirmek için olduğunu düşünüyorum. üstteki süslünün dediği gibi buna tepki alınacağı besbelli. resmen ortalığı ayağa kaldıracak tayfaya bunun için sebep vermek bu. eskiden de ne zaman terör olayları artsa böyle din üzerinden hassasiyet temalı saygısızlık temalı bir olay çıkardı, ülkenin muhafazakarı da ateisti de tartışmaya kaosa sürüklenirdi. şimdi de nereden tutsan elinde kalan bir gündem varken bunun büyümesini hiç normal bulmuyorum. danışıklı dönüşüklü işler.

ülkede din üzerine herhangi bir tartışma aşırı alevleniyor. birileri de bunu çooook güzel kullanıyor. provakasyona gelmemek lazım. tüm bakanlar yangınlar için bir açıklama yapmış mı mesela? olmayan uçaklar hakkında? bunun hakkında konuşmak lazım.

1 temmuz 03:38

9. Ben insanların algısının düşük olduğuna ikna oldum ya. Bir müslümanın şu karikatüre alınabilmesi için literally mal olması lazım.

1 temmuz 08:03

10. Müslüman inançlı biriyim şu karikatürde ne var allah aşkına ya? Oraya gelenlerin o karikatürü gördüğünü bile düşünmüyorum. Artık akp geri döndürülemez şekilde huzursuzluğu tırmandırıyor. Dünyada savaş varken iç huzursuzluk çıkarmak asıl niyetlerini gösteriyor zaten. Karikatür bahane.

1 temmuz 08:25