lez videoları izleyen bir kadın normal midir?

hemcinslerime karşı hiçbir zaman duygusal ya da cinsel bir yakınlık hissetmiyorum fakat hep lez pornosu izliyorum. biseksüel ya da lezbiyen olmayan normal bir kadın bunları izler mi? bazı kadınlar iğrenip izlemiyorlarmış ama ben izliyorum. bir yandan da cinsel yönelimim değişir diye düşünüyorum ,korkuyorum niye böyle oluyor? normal mi derken biseks ya da lez değil midir anlamında sordum

1. Oncelikle lezbiyen ya da biseksuel olmak da hetero olmak kadar normaldir. Comarliga gerek yok. Sorunuza gelirsek bircok kadin izliyor zaten, heterolugunuzu kaybettiginiz anlamina gelmiyor ama tabii ki de bu kadar korktugunuz bir seyi baskiliyor da olabilirsiniz. Iki turlu de korkunc bir durum olmazdi. Ben hem lezbiyen hem hetero porno izliyorum ama iliskilerim hetero oldu hep, cunku kadinlara cekim hissetmedim su ana kadar (hissedersem sevisirim acikcasi why not). Izleme nedenim kendimce suydu: hetero pornolarda cok az begendigim icerik cikiyor. Cunku hep erkek gozuyle izliyoruz pornoyu, adamin sisme bebegi gibi geliyor kadin(lar) ve kendimi yabancilasmis hissediyorum. Kisisel olarak ben kadini okuz gibi sikmeye calisan adamlarin zevkleri izlemek istemiyorum. Hardcoreee abiii'ci tayfadan olmadigim icin de ekstra itici buluyor olabilirim, dunno.

14 ekim 2021 21:58

2. allahin comari ya. kadinlarin zevk aldigini gordugun icin izliyosun muhtemelen normal kadin da anandir 2021 yilindayiz

14 ekim 2021 22:04

3. normal olarak tanımlamanız çok sıkıntılı. homofobik biri lezbiyen olmaktan korkuyor gibi geldi yazdıklarınız.

14 ekim 2021 22:05

4. Sizin kadar geniş değilim kusura bakmayın.

Tanımadığınız birine Çomar deme hakkını nasıl buluyorsunuz. Klavye delikanlıları.

14 ekim 2021 22:06

5. geniş mi akhskdhsjs sabahtan akşama kadar ağlayarak lezbiyen pornosu izleyip pişman olan sensin biz niye geniş olalım. İnsan utanır ya homofobik olmaktan nahdhkdkd

14 ekim 2021 22:08

6. bi de nerde köylü çomar varsa biseksüel ve lezbiyen yerine biseks ve lez yazıyo bu sizin gizli diliniz falan mı :d

14 ekim 2021 22:11

7. Zihniyete bak ya lgbtcileri desteklemiyorum ve karşıyım bana karışma hakkınız yok . İzlemem benim irademle ilgili demek ki başaramamışım.

Gerçekten yazık ben buraya kavga yapmaya gelmedim valla üyeliğimi sileceğim şimdi uğraşamam sizinle.

14 ekim 2021 22:13

8. süslü lezbiyen videoları sana haz veriyorsa kadınlardan hoşlanıyorsun demektir, birinden cinsel olarak haz almak o cinsiyetten etkilendiğin anlamına gelir. bir kadınla sevişmek istemez miydin? tabii ki isterdin, hatta bi erkekle sevişmekten çok çok daha fazla. en büyük hayallerinden birinini bu olduğunu biliyorum. hadi kendine homofobiklik yapma.

14 ekim 2021 22:14

9. bir umut değilsinizdir diye gayet yumuşak bir şekilde yazmıştım da siz dümdüz homofobik çıktınız ya... bu arada size kötü(!) bir haberim var, kadınlardan hoşlanıyorsunuz

14 ekim 2021 22:17

10. Hepiniz psikolog kesildiniz başıma. Ben kişilik tahlili yapın demedim mahalle kadınları gibi boş boş konuşuyorsunuz derdimi anlatıyorum konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsunuz.

İyi bir muameleyi haketmiyorsunuz.

14 ekim 2021 22:33