lezzetli buket, çiçeksepeti ve türevi sitelerden yenilebilir çiçek alıp memnun kaldığınız oldu mu?

merhaba süslüler ben sevgilimin doğum günü için ona çiçeksepeti veya lezzetli buket vb. yerlerden birinden yenilebilir çiçek yollamak istiyorum. tavsiye ettiğiniz bir site var mı? lezzet, teslimat açısından memnun kalmış mıydınız? cevaplarınızı bekliyorum. (istanbulda yaşıyor)

1. Cicek sepetindekiler safi boya ve kimyasal. Yerken o kokuyu aliyorsunuz zaten. Hic hos degil ne tadi ne kokusu bence paraniza yazik etmeyin

7 ağustos 2019 23:25

2. Anladım teşekkür ederim. çiçeksepetinden çok fazla memnun kalmayan insan var. bir de bu dediğinizden sonra direk eledim. uzaktan hiç bu tarz bir şey yollamadım o yüzden nerden ne yollasam çok kararsız kaldım :(

7 ağustos 2019 23:28

3. Ya baska uygulamalar var ya getir glovo falan gibi mesela belki onlarla bisey goturtebilirsiniz. Ama cicek sepetinin ne çiçekleri ne yiyecekleri guzel degil bence

7 ağustos 2019 23:37

4. ankara’da arkadaşıma çiçeksepetinden gelmişti bayılmıştık aşırı tazeydi. bildiğiniz şans işi bu süslü..

7 ağustos 2019 23:46

5. Ben iki siteyi de denedim. Defalarca kez yenilebilir çiçek geldi ordan. Çiçeksepetininkiler çok daha kaliteli ve bence tatları çok güzel ben bayılıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

8 ağustos 2019 01:23

6. ciceksepetindeki bunnyfoods assiri lezzetli ya

bazen kendime ismarliyorum herhangi ozel durum olmaksizin, o derece sdfsdf

8 ağustos 2019 01:29

7. anneme göndermiştim çok beğenmişti kekti onunki gül şeklinde. tadı da kötü değildi normaldi.

8 ağustos 2019 21:19

8. cevap veren herkese teşekkür ederim ^^

8 ağustos 2019 21:36

9. ben çiçeksepetinden her zaman memnun kaldım, neticede leziz bir şeyler yeme amacından ziyade gönül alma için küçük bir hediye olarak yollanıyor. gayet iyi.

8 ağustos 2019 22:39