libidonuzu yükselten "tuhaf" şeyler nedir ?

not: soru alıntıdır, instagramda gördüm geldim. siz yazın ben de size katılacağım :d

1. er kişisini arabada direksiyonu tek eliyle elinin altında kaydırarak kullandığını görmek...

6 temmuz 2020 16:36

2. Üniforma...

6 temmuz 2020 16:37

3. güzel ense güzel eller

6 temmuz 2020 16:39

4. dozunda kıl, tüy, sakal swh. yani aşırı olmayan şöyle kumral göğüs kılı, kirli sakal gibi şeyler erkeksi geliyor, yükseltiyor libidomu.

avrupai bebeksi suratlar hiç çekmiyor beni.

tam bir neandertalim evet.

6 temmuz 2020 16:40

5. Gözlüğün üstünden kaşını kaldırarak bakması...

6 temmuz 2020 16:40

6. Güzelim, balım, yavrum gibi kelimelerden sonra makas alması. Üstüne jilet gibi oturan takım elbise.

Minik kırolukların hastasıyımm.

6 temmuz 2020 16:43

7. bilgisayarda konsantre şekilde çalışması. Bir işe tüm dikkatini vermesi. Adama bakarken ölüyorum resmen.

6 temmuz 2020 16:44

8. anonim2 o klasik bir şey artık.. :d ben edebiyat, tarih vb bir konuda bilgili olduğunu görünce düşüyorum. bilgi verip sonra da fikrini beyan ederse falan.. bu konularda yeni bir şey öğrenirsem, bildiğini görürsem libidom yükselir :d ama kafa ütülemicek 2 saat aynı şeyi konuşmasın.

sessiz, sakin erkekler de..

bi flörtüm vardı babası türk, annesi yabancıydı. cümleleri düzgün konuşuyordu ama konuşmasından anlaşılıyordu, (yabancı damat niko türkçesi gibiydi :d ) bu da :d bi dee yazarken yazım kurallarına dikkat ediyordu. yazıda düzgün türkçe'ye de düşerim.

biraz iğrenç olabilir sizin için ama, normal bir terleme (esmer tende)

6 temmuz 2020 16:45

9. Ha bir de beyaz gömlek..

6 temmuz 2020 16:47

10. Süslü çok hafif terleme bana da çekici geliyor