linkedinden stalk yaparken kendini benim gibi akıllı sanan varsa diye yazıyorum ?

search barda aratıp profilin üstüne tıklamayınca ben bildirim gitmiyor sanıyorum. gidiyormuş ve search ile bulduğunu da yazıyormuş. rezil oldum inanılmaz derecede bu enayiliği yapan başkası varsa haber vereyim dedim. olay sadece profilin içine girmek değilmiş yani.

1. ya merak ettim neden stalk yapıyorsunuz linkedinde, sevgilimin bir arkadaşı stalklamış beni de haftalık şu kadar aramada göründün diye bildirim geliyor biri bu kızın şirketi 😂 beni engellemiş sevgilimin linkedinden baktığımda açık hesabı, ne merak edilmiş olabilir ki

4 kasım 2023 10:55

2. Google kişinin adını yazıp kendi linkedin profiliniz kapalıyken bakarsanız bildirim gitmiyor ama her şeyi de göstermiyor.

4 kasım 2023 10:55

3. Nasıl yani diyelim ki x x diye birini aradık. Adı tüm x x olan kişilere soru sahibi seni aradı diye bildirim mi gidiyor?

4 kasım 2023 10:56

4. Ayrıca search bar ne ya. İçine ettiniz dilimizin.

4 kasım 2023 10:57

5. @a1, herhangi bir sosyal mecrada neden yapıyorsak o sebepten. İnstada yapma sebebimizden bir farkı yok.

4 kasım 2023 10:59

6. hayır ya yok öyle bir şey. bana her hafta şu şirketlerde arama sonuçlarında çıktınız diye bildirim geliyor. atıyorum a şirketinde çalışan birisi var ve onun arama sonucunda çıktınız, size a şirketinin arama sonuçlarında çıktınız diye bildirim geliyor, kimin baktığı değil.

4 kasım 2023 10:59

7. (link: https://www.hizliresim.com/gzici7j tık)(link: https://www.hizliresim.com/f0msid5 tık tık) böyle gözüküyor o şirkette çalışanlara bakınca da anlıyorsunuz sizi kimin stalkladığını

4 kasım 2023 11:00

8. Fake hesap açıp oradan stalklayın :d ben öyle yapıyordum.

4 kasım 2023 11:06

9. nasıl 🤡