lost neden efsane bir dizi ve izlemeye değer mi?

izlemeli miyim sizce

1. Ben küçükken annem izlerdi o yüzden üç aşağı beş yukarı hatırlıyordum spoiler vermeyeyim ama sonu farklı olabilirdi. Ben sonunu kendi kafamda tasarlayarak bitirdim buna rağmen efsane buluyorum bence izlenmeli zaten çıtır hemen bitiyo hızlı hızlı yalnız spoiler almayın yoksa tadı kalmıyo Bir kaç bölüm izleyin zaten merak edip izleyeceksiniz

11 şubat 2022 13:18

2. Lost döneminde efsane bir diziydi çünkü hafta hafta beklerdik, teoriler oluştururduk, sezon finalinden sonra yeni sezonu beklerdik vs. Şu an aynı tadı verir mi bilmiyorum, benzer dizi çekilmedi bence, hala izlenebilir diye düşünüyorum. Sonu da çok eleştirildi ama diziyle çelişen bir yanı yoktu bana göre. Gayet güzel dizi ya, bebeğim lost. Eray mi Melih mi gibi Jack mi sawyer mi vardı o dönem. Bakalım siz kimci olacaksınız?

11 şubat 2022 13:29

3. İzlenir bence ya bozdu vs diyenler bence olayları anlamayan tayfa. Bilimkurgu dizi filmleri anlamakta zorluk çekmiyorsan izlemeni öneririm.

11 şubat 2022 14:29

4. ben de geçen sene izledim gerçekten efsaneymiş anlattıkları gibi.

11 şubat 2022 14:37

5. ya ben buna geçen sene başladım 2. sezonda sıkılıp bıraktım. aslında oraya kadar iyi geldim sardı baya ama ne biliyim sonradan sıkıldım. çok da efsane değil bence. orda bi karakter vardı adını unuttum polis kız o kadar iticiydi ki tüm seyir zevkinin içine etmişti. bırakma sebebimdi kadın:D

11 şubat 2022 16:36

6. a ben şu an izliyorum. hem duygusal hem heyecanli bi dizi ss. tavsiye ederim.

12 şubat 2022 10:57