lrp cicaplast gel ile lrp cicaplast baume b5 arasındaki fark nedir?

(link: https://www.kozmela.com/la-roche-posay-cicaplast-gel-b5-40-ml gel b5) (link: https://www.kozmela.com/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5--40-ml?gclid=cjwkcajw27jnbrbueiwadjqxdmwgq6oxkciavxmd5mv35loc-vvmaw_wxfxx49dwhgcrmos3ja9fnxoc4rqqavd_bwe baume b5 ) sivilce kızarıklıklarım uzun bir süre yüzümden gitmiyor ve yüzümde izlerde var. iyileşmesini hızlandırmak için almak istiyorum. ama aradaki farkı anlamadım birinde dudağa kullanılabilir derken diğerinde demiyor mesela.

1. Teşekkür ederim süslüler ben karma ciltliyim. Sanırım jel olanı almak daha mantıklı o zaman.

29 mayıs 2019 16:30

2. Açıkladığınız için teşekkür ederim süslü. aslında önce avene cicalfate in 15 ml küçük boyunu kullandım. O dediğiniz gibi daha ağır yapılı bir krem. Karma ciltliyim ama yanaklardan çeneye doğru kuruluklarım var. Yüzümün tamamına uyguladım. Kızarıklıklarıma etki ettiğini fark ettim, genel nemlendirmesi de yoğundu ama bu seferde sanırım t bölgesine fazla geldi alnımda komedon oluştu, gözeneklerim biraz doldu gibi hissettim. Yorumlarda da cicaplastın yoğunluğuna daha hafif demişler o yüzden buna yöneldim. Su bazlıların nemlendirmesinin daha az olduğunu fark ediyorum aslında ama fazla içerik vs bilgim olmadığı için hiç yoktan iyidir diye kullanıyorum. O yüzden herhangi bir ürün tavsiyeniz varsa yönlendirilmeye de açığım :)

29 mayıs 2019 16:56

3. Teşekkür ederim süslü bana sadece bir probleme odaklanan ürünlere nazaran daha kullanışlı geliyor böyleleri en azından aksi durumda paranız çöpe gitmiyor. İkisini de deneyeceğim.

29 mayıs 2019 17:42