müge anlı'daki 8 partnerli adam hakkındaki düşünceleriniz ne?

aşırı marjinal hikaye.

1. Özet geçeydiniz keşke

12 kasım 2019 19:16

2. Olay neymis suslu

12 kasım 2019 19:27

3. İnsana sormazlar mi paran var pulun var da aklın hiç mi yok diye. bu devirde imam nikahı ile gerçek bir evlilik yapmak nedir. Medeni Kanun çıkalı, resmi nikah icat edileli 100 yıl olacak neredeyse.

Çocuklar peki nolmus. Dna testi ile kanitlandigina göre babalık vasfını alması gerekiyor artık. Her çocukta aynı sıkıntı var mı yoksa sadece 1 kadının çocuğunda mi bu sıkıntıli durum mevcut.

12 kasım 2019 19:45

4. Allahım sen bu kadınlara akıl fıkır ver. Aklıma 3 fuckbuddysi bir sevgilisi olan, fuckbuddy oldugu adamı yakalayıp diğerlerine ulaşan süslü geldi ahahsh

12 kasım 2019 19:55

5. Bazılarının birbirinden haberi olduğu ortaya cıkmış. Oyalanan kadını oteki kadın olarak düşünmüşler anlaşılan. 8 partnerli adam yayına bağlandı, diyor ki "Allah yardımcıları olsun" cjslxhksbxjsndj

12 kasım 2019 20:14

6. şuan izliyorum kafayı yedim ya. kadınlara müstehak yemin ederim. hala sidik yarıştırıyorlar. adamı kıskanıyorlar hayatını takip ediyorlar. deli bunlar be. bir de çocuk yapmışlar bir ton. yazık o çocuklara. bu kadar cahillik bu kadar rezillik olamaz ya. biri de yuvaya vermiş çocuğu adama inat olsun diye. allahımmmm kadını boğasım geldi.

12 kasım 2019 20:49

7. adam zaten rezil pisliğin teki bu arada. sadece kadınlara yükleniyormuşum gibi olmuş. allahından bulsun. pislik herif.

12 kasım 2019 20:51

8. Kadınların aptallığı.

Hepsi birbirinden haberdar ve nikahsız çocukları çatır çatır doğurmuşlar. Şimdi de paramız yok diye adama yalvarıyorlar.

Böyle kadınları anlayamıyorum.

12 kasım 2019 22:28