müge anla handan hemşire olayı?

kızlar bu olay 2017de yaşanmış ben şuan izledim ama hala şoktayım olaydan haberi olan var mı bu kadın gerçekten “erkekse” kocası nasıl ondan hamile kaldığını düşünebilir ki yani cinsel bir şey yaşamış olamazlar herhalde? hiç anlamadım siz ne düşünüyorsunuz kakdkws

1. Süslü ama cinsiyet değiştirmemiş işte sorun orda, çünkü ölümce hastanede direkt demişler bu nasıl pembe kimlikle geldi diye adli tıpa yollamışlar

26 ekim 2019 11:54

2. Anonim 1 cinsiyet değiştirme olayi yok. Kocasi da biliyordu pek tabiki durumu. Artık aralarinda nasıl bir ilişki varsa onu bir tek kendileri bilirler.

26 ekim 2019 11:58

3. Anon 4 evet öyle yapmış da bu adam da salak mı hemen okey demiş namdnsns

26 ekim 2019 11:59

4. Kadin çocuğu alip gelmiyor bir anda. Hamile takliti yapmış hatta doğuma yaklaşırken fellik fellik yenidoğan kısımlarında geziyormus bir bebek bulabilmek icin. Yanlisim yoksa erkek demis çocuğa ve o zamana kadar erkek bebek aramış bulamayinca kiz bebek (ç)almis. Lohusa tacı takmış pozlari bile var.

26 ekim 2019 12:03

5. Peki hemşire olmadığı halde nasıl hemşire numarası yapmış? Nasıl bunca sene çalışmış? Hikayede o kadar çok belirsizlik var ki

26 ekim 2019 20:42

6. O kadar videoyu izleyemiycem susluler biri kisacik bir ozet gecebilir mi? Ders calismaktan beynim agridi biraz araya ihtiyacim var sdfsd

26 ekim 2019 20:45

7. Eşinin bilmiyordum demesi de garip. Kesin biliyordur yani. Hiç mi cinsel ilişkiye girmedi bunlar?

26 ekim 2019 21:21

8. bence ya kocasını bi gece içirip birlikte olduk diye kandırdı sonra da hiç yatmadılar ya da adam da biliyordu.

2 hafta önce sarmıştım ben de bu olaya çok etkilendim o kız şimdi ne yapıyor acaba

26 ekim 2019 23:20

9. Adam zaten biliyormuş aslında erkek olduğunu. Kizi anlatmıştı, sizin zevkleriniz yuzunden bu hala düştüm tarzı bir şey söylemiş. Babası da hiçbir şey diyememis. Hatta bir kadın bağlanmıştı yayına, şok olduk gün yapıyorduk beraber diye. Kimse anlamamış

27 ekim 2019 01:00

10. Kızlar bu olayın başlangıcı ne zaman? Tamamen izlemek istiyorum ama en başını bulamadım olayın.

27 ekim 2019 03:43