1. Birincisi Ayin falan yok ortada o zamanında bir profesörün otopsi raporuna tahmin olarak yürüttüğü bir şey ve bunu dilledire dillendire insanlar ayin diye birbirine bahsetmeye başladı ve haber oldu. İkincisi boynundaki tükürükler polislerin inceleme yaparken, konuşurken ağızlarından çıkan tükürükler olduğu belirlendi. Onun dışında cem'in öldüğünü ben de düşünmüyorum. rahatlıkla çocuğu kaçırmışlardır.zaten babaannesi bile diyor ki 5 dil biliyor bir yerlere saklanmıştır, gitmiştir. Anlaşmalı olarak teslim oldu ve olaylar biraz soğuyunca güya intihar ettiği haberi çıktı ve olayı kapattıklarını düşündüler. Kesinlikle ve kesinlikle kemiklerden doku DNA yolu ile eşlestirme yapılıp Cem olup olmadığını bakılması gerekiyordu o zaman. Şu anda tabii ki de mezarı açmak tekrar bu işlemlerin yapılması reddediliyor mahkeme tarafından. Yani zamanında Rezan epözdemir'e bile para teklif edip,tehdit etmişler. Dönemin savcısı yok cesedin fotosunu çekmiş de göstermiş de yani o fotoya shop yapmak çok basit. Adamlar parayla ve tehditle her şeyi satın alma psikolojisinde. Onun dışında MSN konuşmalarına bakıldığında cem'in ilk önce Münevver tarafından reddedildiği, münevver'in onun mesajlarına 5 günde ya da 3 günde bir cevap verdiği ve 3 hafta hiç konuşmuyorlarken birden münevver'in mesaj atmasıyla tekrar görüşmeleri başlıyor. Cem 3.5 senelik kız arkadaşından ayrıldığını ve münevvere senin için ayrıldım tarzında cümleler kuruyor.bu ayrıldığı sevgilisine ulaşıldı mı acaba o da sorgulandı mı cem'in hal ve hareketleri ve ilişkileri nasıldı diye? Konuşmalarda cem'in sürekli ben melek bir insanım işte sana çıkma teklifi etmiştim,teşekkür bile etmedin yani beni niye reddettin ,tersledim tarzında konuşmaları ve MSN klasör dosyasının adıni Zeytinburnu sürtüğü diye kaydetmesi bunu bir şekilde kafaya taktığını gösteriyor. Ayin dememe sebebim nedeni de budur. zaten bilgisayarında satanizm ,tarikat tarzı hiçbir şeye rastlanmağı belirtiliyor.
münevver karabulut cinayeti ile ilgili mantıklı tespitleriniz var mi??olaylar yine gündemdeydi?cem gerçekten intihar etti mi sizce?
- cevaplar
7 ağustos 2023 15:01