müzik zevki sizin için ne kadar önemli?

kızlar birinden hoşlanmak için müzik zevki sizin için ne kadar önemli? benim için bazen dış görünüşten bile önemli oluyor bazen çok çekiyor müzik zevki iyi olanlar. biraz weirdo gelebilir size ama genel kültür zeka vs de aynı şekilde. yani başta beğenmesem bile görüntü olarak çekiyor beni. böyle olan var mı benim gibi hchfjfh sapyoseksüellikle bir ilgisi olabilir mi?

1. Weirdo weird olan kişiye denir sorunuzun cevabı da benim içinli önemli değil

15 nisan 2020 19:11

2. Benim için*

15 nisan 2020 19:11

3. Anon 2 çok iyi anlıyorum tabiki tek kriter bu değil sadece benim için çoook önemli bi kriter yani böyle olan var mı diye soruyu sormuştum djfj

Anon1 weirdonun anlamını biliyorum, gelebilirim yazacaktım yazım hatası olmuş kb

15 nisan 2020 19:34

4. Yani ben de böyle ne bileyim ceceli falan dinleyen biriyle birlikte olmak istemem ya da Karadeniz şarkıları VS dinliyorsa.

15 nisan 2020 19:41

5. Anonim iki sen de beni tanıştırır mısın o şarkılarla, nolur

15 nisan 2020 20:06

6. anonim 4 jsjsjsjkskjdk çok iyisin. Sana katılıyorum. Cecelist çıkıyormuş düşünsene.

Kendi adıma söyleyeyim müzik zevki uymayan bir adamla hiç bir şeyim uymuyor. Ve kafaca anlaşma ihtimalimin olduğunu düşünmüyorum.

Ve çok garip bi şekilde tecrübe ettim, müzik zevkimin uyduğu insanla sohbet çok daha iyi ilerliyor. Diğerleriyle bi noktadan sonra tıkanıyor.

16 nisan 2020 17:52

7. Anon 6 seni o kadar iyi anlıyorum kiii

Ama ne yazık ki böyle olanlarla da bitebiliyor ilişki ya da flört. Son flörtümle her şeyimiz çok uyumluydu özellikle müzik anlamında şimdi geriye sadece paylaştığımız şarkılar kaldı ve garip geliyo..

16 nisan 2020 23:33