macbook air ile pro arasındaki fark kullanım açısından çok mu?

kağıt üzerinde özelliklerine baktım. ama kullanım açısından nasıldır? canva kullanan biri tasarım yapıyor diye pro mu almalı mesela? mağazada incelerken çalışan gelip en az 64 ram pro almalısın verim alamazsın yoksa dedi. bana çok abartı geldi.

1. Bana canva için değil de starbucks için alıyomuşsun gibi geldi. Canva için macbook mu alınır ya gören de seni harbi illustrator falan sanacak :D

17 haziran 2023 13:13

2. Canva için alıyorum demedim. Basit şeylerden farklı olarak canva kullandığımı söyleyince konuştuğum çalışan o zaman pro al dedi. Bana göre bu pro almayı gerektirecek ağır bir tasarım programı değil.

Starbucks'a gitmişliğim bile yok. Neden bu kadar basit bir sorudan tetiklendin kimbilir!

17 haziran 2023 13:22

3. Ben ağır programlar kullanmıyorum ama pro'nun bazen zorlandığını görüyorum. Word hariç iş yapacak ne varsa pro öneririm.

17 haziran 2023 13:25

4. Teşekkür ederim A3.

17 haziran 2023 13:27

5. A4 teşekkür ederim. o programların bazılarını sadece isim olarak duydum, hiç kullanmadım. Canva'yı da amatör olarak kullanıyorum. 16 ram, 256 veya 512 ssd 13" bir Air almayı düşünüyordum. Çocuk bir gömdü, anca mail atarsın onunla dedi. 40 bin liralık bilgisayarı mail atmak için mi alıyorlar diye sorunca parası olmayanlar alıyor işte diyor. Parasında değilim de, açıkçası gerekenden daha fazlasını almak istemiyorum.

17 haziran 2023 14:12

6. Canva dışında bir program kullanmadığını söylemişsin basit adobe programlarını sadece ismen duymuşsun macbook proda ne yapacaksın?  Air bile fazla diyorum

17 haziran 2023 14:13

7. Sen bu bilgisayarı ne için kullanacaksın süslü onu bir desene önce. En çok kullanılan programları bile duymadım diyorsun. Sadece canva kullanıp safaride gezeceksen onu benim 1000 yıllık laptop da yapıyor proya ne gerek var?

17 haziran 2023 16:17

8. Kullanıcı deneyimini anlatmışım millet delirmiş resmen. Kim ne alırsa alsın bana ne sanki para alıyorum da millete iyilik yapıyorum bir de naparsanız yapın allah allah

17 haziran 2023 16:26

9. m1 ya da m2 çipli bir macbook alırsan hiçbir sorun yaşamazsın air her detayıyla harika bir laptop. ram ve hafıza da yükseltmene gerek yok baz model her işini görür süslü

17 haziran 2023 16:40

10. Canva mı :d air al süslü skdkdjdkdkl

Ben ai ps pr ve lr ağırlıklı çalışıyorum macbook pro kullanıyorum air asla kaldırmaZ. pr için desktop kullanıyorum.

17 haziran 2023 16:45