maddeler halinde deccalin öz evladının bana yaptıkları: ?
1- daha ilk aylardan nişanlanmak istedi
2- babamın yanına nasıl biri olduğunu görmek için gizlice adamın birini gönderdiler (benim bildiğimden haberi yok)
3- ailesiyle, annesiyle tanışmam için baskı yaptı - kardeşleriyle beni tanıştırdı
4- ben ağırdan almak istedikçe ailem gelsin ailenle tanışsın dedi
5- ortada hiçbir şey yokken çevreye nişanlanacağız diye yaydı
6- başta araba kullanırken bile yazarken zaman içinde yazmayı azalttı
7 - hiçbir zaman seni seviyorum demedi, doğru düzgün ilgi göstermedi bunları yapmadığı için bahaneler buldu
8- kendisini çok inançlı, düzgün biri gibi gösterdi, sonra da gidip kınadığı kızların fotoğraflarını beğendi.
9- “evlenmek istediği insanla” görüşmeyi keserken hiçbir açıklama yapmadı, ailesine ne der diye düşünmedi
10- 3 ay sonra gidip kendisinden 5-6 yaş küçük bir kızla nişanlandı :) (yani daha ya 19 ya 20)
11- kız iş için sürekli gittiği bir yerdeki adamın kızı, bana o yeri bak ben buraya geliyorum işte diye gösterdiği oldu
12- o kızla tanıştıran tanıdığıyla(ikisinin de ortak takipçisi bence o tanıştırdı) birlikte gidip bana hediye seçti(bu ayrıntıları vermesinin altında yatan psikolojik sebepler neydi acaba, çözemiyorum)
13- ve o kız benimle tanışmadan hemen önce zaten hayatında olan bir kızdı çünkü en son attığı fotoğrafın beğenilerinde o kızı görmüştüm - artık takipleşmiyorlardı ama kız küçük durduğu için hiç şüphelenmemiştim
14- dışardayken sokak satıcısı çocukla denk geldiğimizde çocuk abi “bu” başkası mı diye espri yapardı
15- sürekli profil değiştirirdi - anlam veremezdim
16-- gece 4-5 lere kadar konuşmadığımız halde online görürdüm ama yine şüphelenmezdim (bendeki salaklık seviyesi)
17- son görüşmemizde yedeklendiğimden, aklının köşesinde başka biri olduğundan şüphelendiğimi söylediğimde yemin edip öyle bir şey yok dedi
18- ve bana dağ ayısı gibi davrandığı halde kızın baş harfini kalp koyup profiline yazdı
anlam veremşyorum tam olarak muhafazakar kasa o şerefslz erkek modeliymiş, gözümü çok güzel boyadı, manipüle etti. hiçbir zaman içime sinmemişti, aslında daha ilk aydan görüşmeyi kesmek istemiştim, kaç kere niyetlenip bitirmek için yanına gitmiştim, sonuna yapabildim ama yine de aylarımı aldı.
görüşmeyi tamamen kesmeden bir ay önce bitirmek istediğimde bir şans daha istemişti, bana sevgisini ispat edecekmiş, dikkat edecekmişimiş…
bana böyle davranırken, pisliğin biri olduğu, beni hiç hak etmediği halde benim için hala tam olarak bitmemişken, hatta o da bunun pek ala farkındayken nasıl 3 ayda kızın baş harfini profiline yazacak seviyeye gelebilir? nasıl bu kadar düşüncesiz davranabilir, karşısındakinin kalbini kırdığını bile bile bunu yapabilir?
bu tam olarak ondan beklediğim bir şeydi aslında, görünce hiç şaşırmadım, üzülmedim de. ama gerçekten anlam veremiyorum…
bence kızı sevmiyor, derdi sadece evlenmek, kendi düzenini kurmak, sözünden çıkmayacak, yönlendirebileceği, yemeğini temizliğini yapacak biri. ben de zaten bunları fark ettiğim için görüşmeyi kestim, bana hakaret etmeyin lütfen… zaten iyi ki olmamış diyorum, şükrediyorum ama bir yandan da hala saf saf sorguluyorum.
nasıl bu kadar duygusuz olabiliyor, ben evet deseydim koşar adım evliliğe gidecekken bir anda bitirip nasıl başka birinin hayatına dönebiliyor, seviyormuş gibi rol yapabiliyor…
size tavsiyem şu, biri sizinle hemen ciddi bir adım atmak istiyorsa kesinlikle bir kusuru vardır. ben acaba psikolojisi mi bozuk da saklıyorlar diye düşünüyordum…
diğer tavsiyem mutlaka fotoğraflarını bir ara beğenen ama artık twkipleşmediği bir kız varsa kim olduğunu sorun. ben sorsam kim bilir ne derdi :)
yüzde yüz güvendiğiniz biri de olsa, sürekli pp değiştirmek gibi hareketlerden şüphelenin.
ben bana karşı aşırıya kaçan bir dürüstlüğü olduğunu düşünüyordum, sadece benim öyle düşünmemi istemiş, başarılı da olmuş.