maddi ve manevi sevgiliye bağımlı olmak ?

soruyu yoruma ekledim

1. Bunları yazdığım için belki de linç yiyeceğim. Ama zorundayım kimseye anlatamıyorum. Benim uzun süreli ama karsimdakine zarar verdiğim bir ilişkim var. Erkek arkadaşım iyi niyetli güzel bir insan. Ama bir şeyler içime sinmiyor bu ilişkide. Yanindayken çok sıkılıyorum, ortak bir paylaşım alanımız yok yemek yemek alışveriş yapmak gibi şeyler dışında. Içimdeki bu eksiklik duygusundan ötürü de onu kırdığımi farkediyorum. Şöyle bir şey var erkek arkadaşım ilişkimiz sürecinde bana cok emeği dokundu maddi ve manevi. Hayatımda olmasa ben şuan ne yapardim bilmiyorum. Benim bir ailem olmadi kendi ayaklarimin üzerinde durmak zorundaydım. Ve o bana hep sahip çıktı korudu kolladı. Hani normal zamanlarda sizin annenizin babanızın yapacağı şeyleri benim hayatımda o yaptı. Işte ben bir de bu yüzden kendimi berbat hissediyorum. Ondan gitmek istemiyorum yaşanmisliklarimiz benim için feda ettikleri...Ama bir yandan da ilişkimizi böyle hissedemiyorum. Yani bir eksiklik var ama ne olduğunu da bilmiyorum. Beni kaybederse çok kötü olacağını düşünüyor. Ama ben onu kaybedersem benim hayatım arap saçına dönecek ondan daha da kötü bir hal alacak fakat böyle de içim rahat değil. Beni huzursuz eden bir şeyler var. Çok karışık yazmış olabilirim. Yorumlariniza tavsiyelerinize ihtiyacım var

8 şubat 2019 10:45

2. Süslü maddi bağımsızlığını eline al ve sevmeyip sadece ondan beslendiğin kusura bakma ama en kaba tabirle yapıştığın sülük gibi emdiğin adamdan ayrıl.

Sevmiyorsun bağımlı hissediyorsun. Onun yaptıklarına karşılık da yanında durarak ona borcunu ödediğini sanıyorsun.

8 şubat 2019 10:57

3. Süslü haklisiniz denedim ama çok kötü etkilendi. Yani her şeyi göze aldım ben. Ondan vazgeçmek benim hayatımı daha iyi hale getirmeyecek hatta belki o, olumlu anlamda etkilenecek ama korkuyorum. Çok korkuyorum. Bundan sonra ne yaparim bilmiyorum. Maddi bağımsızlığımi elime alsam belki daha kolay olur ama bu da şuan icin mümkün değil gibi :(

8 şubat 2019 11:05

4. şöyle düşün süslü dışarıda bir yerlerde ikinizi de her konuda tatmin edecek mutlu edecek belki hayatınızın en mutlu dönemlerini yaşatacak insanlar var ve sen ayrılmayarak o kişilerle tanışma şansını ikinizin de elinden alıyorsun

8 şubat 2019 11:08

5. maddi bağımlılıktan kastınız nedir süslücüm?

8 şubat 2019 11:17

6. Kendin de biliyorsun süslü koşman lazım. Her şeyden önce kendi iyiliğin için. Kimse kimsenin hayatında vazgeçilmez değildir. İnanın sizde onun için onun düşündüğü kadar büyük bir yıkım olmayacaksınız ha olsanız bile geçecek. Siz her şeyden önce sevmiyorsunuz sevseniz kendinizi toparlayıp iş falan bulun destek olun o zaman iyi hissedersiniz diyebilirdim ama siz bu adama muhtaç hissediyorsunuz

8 şubat 2019 11:18

7. Kopmanız demek istedim.

8 şubat 2019 11:19

8. Son suslu beni gerçekten bir tek siz anladiniz. Çok teşekkür ederim. Keşke keske gidebilsem terapsite hatalarimi görmeye ya da asıl sorunun ne olduğunu bilmeye öyle ihtiyacım var ki

8 şubat 2019 18:51

9. Sevgilinizin ayrilamamasi onu sevdiginizi saniyor olmasindan. Adama da bu soylediklerinizi acik acik soyleyin, ben seni artik sevmiyorum aslinda ama kendi ayaklarim uzerinde duramam ondan seninle birlikteyim diyin bakalim ayni romeo'lukta kalacak mi?

8 şubat 2019 19:37