maden suyu+ gül suyu karışımı buz küpü yapanlar?

yapanlar miktarlarını nasıl ayarlıyoruz yazabilir mi, atıyorum bir şişe maden suyuna ne kadar gül suyu?

1. Süslüm gül suyuna dikkat et hassas ciltli isen. Ben tonik gibi gül suyu kullandım ve cildim büyük reaksiyon verdi. Bunun yerine buzdolabına yüz rollerın fakan varsa onu koyup kullan buz yerine. Arkadaşım damar çatlattı buz kullanma derdine.

7 ocak 2023 18:00

2. Cevaplar için teşekkür ederim süslüler 🤍 bir yakınım kullanıp çok iyi sonuçlar aldığı için denemek istedim dolaptan çıkarıp ilk soğuğu çıktıktan sonea deneyeceğim ama temkinli olurım teşekkürler

7 ocak 2023 18:48

3. Ben yillardir yapiyorum cok iyi geliyor bana. Yuzu sikilastiriyor bence. Gul suyunu her bir buz kupune max 4 damla olacak sekilde damlatiyorum. Bazen gul suyu yerine kullandigim nenlendirici bir yag var ondan damlatiyorum 2 damla.

Burda dikkat edilecek sey buz kabinizin uzerinin kapali olmasi. Yani buzluktaki hava ile temasi olmamasi lazim buzlarin kapakli olmasi lazim bu bir.

Ikincisi buzu yuzunuze surmeden once temiz elinizin uzerinde bir miktar gezdirip isitmaniz lazin.

Ucuncusu goz kenarlari gibi derinizin ince oldugu yerlere surmeyeceksiniz. Damarlarinizi catlatabilir.

Dorduncusu asagidan yukariya veya icten disa kan akisini yuzunuzu gerecek sekilde yonlendirerek uygulamaniz gerek.

Tesekkure gerek yok <3

8 ocak 2023 01:27