mahalle kuaförü vs. ünlü salonlar?

merhaba süslüler. son beş yıldır saçlarıma ombreyi hem ünlü salonlarda, hem de mahalle kuaförlerinde yaptırdım. ikisinden de memnun kaldığım zamanlar oldu, kalmadığım tecrübeler de yaşadım. ama bu ünlü salonlardaki fahiş fiyatlar gerçekten hakediliyor mu sorgulamaya başladım. resmen tıp profesörünün muayene parasını alıyorlar. mesela kullandıkları içerik, el becerisi olsun çok fark ediyor diyebilir misiniz?

1. bir kuaföre gittim. Randevu almadım ama kuaför yeni yani bomboş zaten öyle randevuluk bir durum yoktu. Çırak geldi hemen. Ben kuaförün kendisini istedim. Sanki öyle biri hiç yokmuş gibi davranıyorlar. Acaba öyle biri yok mu yanlış bir şey mi söyledim adam öldü mü ne oldu diye afalladım. Meğer ünlü olabilmek için randevusuz gelmiyormus beyefendi. O nasıl egolar ya sanki dediğiniz gibi beyin cerrahı. Üstelik gerçekten ünlü bir yer olsa gam yemeyecegim. Yani ünlü olmanın yetenekle ilgisi yokmuş bunu anladım. Bu şekilde çalıştığı için gerçekten de ünlü oldu sonradan bu yer. Şaka gibi.

Neyse daha sonra bir kez gidip saç kestirdim. Eve geldim anneme düzelttirdim. Kullandıkları malzemeden de gözümle görmüyorsam emin olmam. Bence fark etmiyor sonuç olarak. Yetenekli bir kuaför bulduysam çok önemsemiyorum artık mekanın ününü.

10 şubat 2020 11:14

2. Fırsatçılar ya. Sürekli zam yapıyorlar bir de. Kullandıkları malzemeler taş çatlasın 60 -70 lira ediyor. Poponuza kadar gür saçlarınız yoksa. İşçilik diye bindiril 600 -700 fiyat biçiyorlar. bir kere yaptırdım izledim öğrendim, evde kendim arkadaşıma yaptırıyorum. Zavallı diş hekimim dört seanslık altı saatten fazla süren kanal tedavime 600 lira aldı😅. Malzeme cihaz ilaçlar... ay neyse düşündükçe sinirleniyorum😅 gitmeyin bu dolandırıcılara çok para istiyorlar.

10 şubat 2020 11:47

3. Saçınızı platin falan yaptırcaksanız belki gidilir o da    Yardım edeneneniz varsa çok gerekli değil.

10 şubat 2020 11:49

4. Ankara'da incek, alacaatli, yasamkent civarlarında artistik ve pahali salonlar acildi son dönemlerde. Denediklerimden hic ama hic memnun kalmadım. Bu sozlukte de ovulen magic touch ozellikle tam bir hayal kirikligi olmustu. Gercekten hic bir numaralari yoktu. Evim yakin diye gidiyorum ama gercekten kazıklanmaktan biktim. Keske degse...

10 şubat 2020 13:01