makyajım kötü duruyor pul pul oluyor mat fondoten de kullanmıyorum neden boyle ?

parmakla yayıp fırça ile üstünden geçiyorum. fondotende silikon nemlendirici bazlı ama kupkuru duruyor

1. Peeling yapiyor musun suslu?

24 eylül 2024 13:55

2. Neyle yapalim peeling, oneriniz var mi:(

24 eylül 2024 14:05

3. evet kimyasal düşük asitli peeling

24 eylül 2024 14:07

4. hayır nemlendirmiyorum güneş kremim çok yağlı (la roche posay oil control gel krem) kusma yapıyor bazen. düşük asitli ve bha içeren tonik var kullanıyorum neredeyse her gün, havalar soğuyunca aha ya geçeceğim ama asıl sorun cildimde mi malzemelerde mi anlamıyorum

24 eylül 2024 14:16

5. Cildini asitliyorsun ama nemlendirmiyor musun? Güneşi kremi de mi kullanmıyorsun?

24 eylül 2024 14:17

6. nemlendirici akşam makyaj çıkardıktan sonra. güneş kremi evde bile sürerim cildim lekeli ve akneli mecburum. sabah işe giderken güneş kremi sür 20 dk bekle sonra fondöten geç, nemlendirici eklesem en az 15 dk öncesinde uyanmam gerekir :)

24 eylül 2024 14:19

7. Daha güzel bir nemlendirici kullanabilirsiniz bir de asit yerine enzim peelinglere bakın derim daha nazik oluyor.

24 eylül 2024 14:27

8. süslü c vitamini cildi ışıl ışıl yapıyor. ben çok ürün denedim kore ve dermakozmetik en memnun kaldığım garnier oldu vallahi ajsjs gündüz için olan açık renkli c vitamini cildi ışıl ışıl yapıyor inanamazsın.

bir de acwell'in toniğini bu konuda tek geçerim tam cam cilt.

24 eylül 2024 14:38

9. bir de ben gündüzleri nemlendiricimin içerisine 1 damla bir yüz yağı koyarak uyguluyorum hem nemi hapsetmede daha iyi oluyor hem de bence daha canlı gösteriyor süslü. marula yağı ya da cildine uygun herhangi bir yağ olabilir. akşamları da tamanu ve kuşburnu çekirdeği yağı kullanabilirsin

24 eylül 2024 14:40

10. Bazı güneş kremleriyle bazı fondötenler anlaşamıyor özellikle ikisi de mat yapılıysa. Ben daha kuru yapılı güneş kremiyle fondöten sürünce cildim aşırı cakey duruyordu. O yüzden fondöten öncesi fix+ sprey sıkıyorum kurumadan fondöteni uyguluyorum.

24 eylül 2024 15:00