yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    makyaj malzemesi alıyorum ama kullanmıyorum?

    makyaj malzemesi alıyorum ama yüzümü beğenmediğim için hiçbirini kullanmıyorum:( var mı benim gibi olanlar?

    1. benim de farlar öyle süslü, koyu renkli farlar mesela lacivert, koyu kahve, orta ton kahve, siyah o kadar gereksiz ki sadece eyeliner olarak kullandığım bişey ve dört tane ve bitmiyo. Bi daha da almadım zaten böyle bi palet

    10 eylül 2020 13:03

    2. Makyajin amaci zaten begenmedigin yerleri kapamak, begendiklerini one cikarmak ve genel olarak illuzyon yaratmak. ne biliyim gozu buyutursun, kasi doldurursun, dudagi disaridan cerceveler buyutursun vs... sizi bu kadar engelledigine gore bu begenmeme isi ciddi bi sorun. Kusurluluk sesiniz cok yuksek. Belki bi travmaniz var bununla ilgili? Bi terapistle gorusmeyi dusundunuz mu? Cunku acikca hevesli oldugunuz bir seyin onunde koca bir engel var: o da kendinizi yeterli gormemeniz. Makyaji cok guzeller yapar ve buna layik degilim diyorsunuz sanki.

    10 eylül 2020 13:06

    3. Birincisi olabilir dedim. Ikincisi makyaj yapmak icin malzeme alip kendimi begenmiyorum icin yapamiyorum diyor suslu.

    Bir de klinik psikolog oldugum icin de olabilir a3. Iyi gunler.

    10 eylül 2020 15:48


    4. Acikcasi sinirden cumlelerimi duzgun yazamamisim, cok pardon. Burada kisinin temel tetikliyicisinin ne olabilecegini aciklamaya calisiyorum, tabii ki %100 degil, tahmin. Suslu hevesinin onune kendini begenmemesini gecirmis demek ki bir seyler yasamis ya da bu kendilik algisiyla bugune gelmis bir sekilde. Belki kendine dair bir dusunur diye de bu cevabi yazdim. Duzgun acikladim umarim.

    10 eylül 2020 15:53

    5. yani kendimi övmek gibi gözükmesini istemem ama tüm arkadaşlarım gayet güzel olduğumu düşünüyor, şimdiye dek sevgililerim oldu, erkekler beni beğeniyor vesaire ama yüzümü cidden beğenmiyorum. belki de gözeneklerim geniş olduğundandır makyajı bir türlü oturtamıyorum yüzüme.

    10 eylül 2020 18:50

    6. Son girdine istinaden süslü benim 23 yaşından sonra oturdu makyaj yüzüme. Gözenekler cilt tipi yapısı falan değişiyormuş çünkü

    10 eylül 2020 18:54