makyaja yeni başladım? sizce hangi fırçalara ihtiyacım olacak?

basit olarak ne önerirsiniz? marka, ürün olarak yazar mısınız?

1. kullanacağın ürünlere göre değişir süslü ihtiyacın olacak fırçalar ama genel olarak nascita pro serisi ve real techniques öneririm. özellikle rt in essentials tarzı setlerini indirimde 100 civarına bulabilirsin içinde süngeri falan da var.

24 aralık 2020 11:16

2. bi de ecotoolsun kapatıcı fırçası var bende, yanlış olmasın neredeyse 5-6 senedir kullanıyorum tek bir kılının dahi döküldüğünü görmedim, fırçanın şekli bile bozulmadı ki ben çok sık yıkarım fırçalarımı. onlara da bakabilirsin :))

24 aralık 2020 11:17

3. süslüler şimdilik sadece kapatıcı, bb krem, maskara, ruj vb. ürünler, sadece biraz lifted olması çin kahverengi tonlarında bir far (gizlinot: gölgelendirme gibi) ve becerebilirsem burun kontürü yapmayı deneyeceğim (gizlinot: korkuyorum biraz olası sonuçlardan lol)

24 aralık 2020 11:31

4. Nascita kapatıcı fırçası

Real techniques expert face brush(iki tane var elimde biri 7 yıllık)

Göz fırçalarını eklips alabilirsiniz fazlasıyla iş görüyor. Özellikle pembe boncuklu sapı olan serinin karıştırma fırçası ve düz fırçası size fazla fazla yeter.

Belki bir de allık fırçası ona da hem real techniques hem nascita iyidir. Zamanla ihtiyaç duydukça farklı modellere ve markalara yönelirsiniz zaten.

24 aralık 2020 11:33

5. cevap veren tüm süslülere teşekkürler ^^