manuka markası nasıl süslüler?

ilk kez duydum ismini ürünlerini görselden beğendim kaliteli duruyor ancak emin olamadım fiyatları öyle çok uygun da değil. bilindik markalarla kıyaslayacak olsanız hangi markalara denk geliyor?

1. Bundan bi siyah çanta almıştım kullandığım gün elim yüzüm siyah boya olmuş çantayı yıkadım rengi laciverte döndü dikişler attı bir daha sitesine girmedim zaten.

12 nisan 2022 00:46

2. A aa kaliteli duruyorlardı gayet hiç böyle beklemiyordum :( balenciaga modellerinde gözüm kalmıştı ama almıyım o zaman hiç :(

12 nisan 2022 03:10

3. Her yerde şikayet görüyorum hemen tüylenen kabanlar,sapı kopan cantalar havada ucusuyor

12 nisan 2022 04:58

4. Süslüler yanıtlarınız için teşekkürler çanta beğenmiştim bu kadar şikayet olduğunu bilmiyordum 400 tl oraya vermektense zara ya da mangodan almak daha mantıklı.

12 nisan 2022 13:24

5. Manuka.com işini hiç düzgün yapmayan alışveriş sitesi. Sitedeki her ekranda "Saat 12ye kadar verilen siparişlerde aynı gün kargoya verilmektedir" İbaresi kullanılmış. 10.10.24 tarihinde, söylemlerine güvenerek, acil bir doğum günü hediyesi için sabahtan sipariş verdim. Ertesi gün siparişin hala hazırlama aşamasında olduğunu görünce aradım. Depoyu taşıdıkları için anında kargo özelliğinin kapandığını siparişimin ayın 16sında kargoya verileceği söylendi. Sitedeki yanliş anlatımdan bahsetmeme rağmen telefondaki kişi hataları için asla özür dilemeyip "bununla ilgili duyuru yaptık görseydiniz "dedi. Duyuruyu nereden yaptıklarını sorunca da web sitelerinden olduğunu belirtti. Sitede asla böyle bir uyarının yer almadıgı üstelik her ekranda saat 12ye kadar teslimat ibaresi bulundugunu tekrar söyleyince; sadece siteye ilk girişte pop-up olarak çıktığını ve okumadan çarpıya basmanın benim hatam olduğunu söyledi. Bunun yanında sitelerinde sipariş iptal ve iade seçeneği de yok. Mecburen onu da telefondan arayarak yaptım. Sonuç olarak telefondaki kişi hem bilgisiz hem de kabaydı. Web siteleri güncel değil. Bunun yanında ürünlerini kullanan diğer arkadaşlarım da negatif yorum yapınca bu yazıyı yazmak istedim.

11 ekim 2024 10:36