maruderm nasıl bir marka, fiyatları çok uygun olunca şüphelendim?

serumları nasıldır kullanan eden var mı

1. ben full maruderm kullaniyorum c vitamini, hyaluronik asit, niacinamide, ginseng serum, bha tonik, azelaik asit nemlendirici ve centella nemlendiricisini denedim yuzumde herhangi bir reaksiyon gostermedi hicbiri ve hepsini begenerek kullaniyorum baslangic icin guzel serumlar

5 ocak 2023 18:51

2. serumu iğrenç, bırakınca cildim yeniden nem tutmaya başladı nasıl bir yapısı varsa ciltteki nemi söküp alıyor.

5 ocak 2023 18:52

3. Temizleyicisini kullanıyordum yarısına dogru eskisi gibi cok köpürmemeye basladı.her seyin icin ucuzundansa bir tane kaliteli ürün almayi tercih ederim.

5 ocak 2023 18:56

4. Aslında içerik listesi çok övülüyor. Ben cantella kremini kullandım sivilceye yatkın cildimi daha da sivilcelendirdi gibi. Anlamadım kalitesiz maddeler mi kullanıyolar

5 ocak 2023 19:05

5. Retinol, c vitamini ve arbutin serumları var bende. Memnun kalmadım.

5 ocak 2023 19:11

6. Sevemedim ben de süslü.

5 ocak 2023 19:28

7. suslu cilt tipin ne? maruderm bence biraz kuru cilt markasi. kupkuru akneye ve egzamaya yatkin bir cildim var oradan biliyorum. hassas ciltli degilim o yuzden reaksiyon gormemis olabilirim hassas ciltlerde farkli isliyordur belki. centella kremini yagmur vardar gunde iki kez kullanmayin cok yogun bir krem oldugu icin sivilce yapiyor demisti eger gunde iki kez kullandiysan ve kuru ciltli degilsen memnun kalmamis olabilirsin. cilt bakimi hassas bi olay herkesin cildi her urunu kaldirmiyor ya da yanlis kullaniliyor. direkt markayi suclamamak lazim

5 ocak 2023 19:32

8. Kötü bir marka ucuz etin yahnisi işte

5 ocak 2023 20:44

9. İçeriği temiz güvenilir bir marka.

5 ocak 2023 20:46

10. İçeriği ve serumla başlangıç için uygun olması sebebiyle c vitamini serumunu aldım. Ben çok memnunum. Cilt tipim kışları kuruya dönük karma. Sadece geceleri kullanıyorum, tüm yüzüme ve boynuma yediriyorum. Kullanmaya başladığımdan beri sabahları burnum parlak uyanıyorum ama vıcık vıcık yağ yok. Tek eksi yanı bu olabilir. Ama serumla beraber başka bir markanın nemlendiricisini de ilk kez kullanmaya başladım, belki nemlendirici yüzünden de oluyor olabilir. Bilmiyorum.

5 ocak 2023 21:22