marvis mint mi opelecence mi? hangisini önerirsiniz?

dişlerim 1-2 ton açılsın istiyorum. diş beyazlatma yaptırmayı düşündüm ama okuduğum yorumlara göre aşırı hassasiyet yapıyormuş, önerilmiyormuş falan filan. gerçi hala tam olarak vazgeçmiş değilim ama en azından bütçemi denkleştirene kadar etkili bir macun kullanmak istiyorum. dişlerimi günde iki kez fırçalıyorum, ağız bakımım tam. ama çay kahveden dolayı sarı ne yazık ki. öyle sapsarı değil ama yine de rahatsız ediyor beni. çay kahveyi bırakıp ya beyazlatma ya da macunla devam edeceğim yoluma zaten.

1. Ay bir de yazabilseymişim. opalescence Demek istedim

12 ekim 2022 19:58

2. Şu an (link: https://www.hizliresim.com/hfwa4np böyle) görünüyor dişlerim

12 ekim 2022 20:05

3. beyazlatma hassasiyet falan yapmıyor ama istediğin kadar da beyaz yapmıyor yani 3 ton beyazlıyor bembeyaz fayans beyazı olmuyor. macunla ise 1 ton beyazlaması bile zor eski haline dönüyor çünkü opalescence kullanıyorum ben memnunum. colgatein agız gargarasu var beyazlastıran o da iyi. opalescence nin şırıngaları var agız kalıbıyla kullanılan 4 lü şırınga 500 tl falan onları da deneyebilirsin ağız kalıbın varsa.

12 ekim 2022 22:55

4. Valla diş macunları yalan

Marvis whitening Mint ben de kullanıyorum ama herhangi bir beyazlatma etkisini görmedim. Crest dışında her şey yalan. Düğünüm öncesinde kullandım 10 defa. Dişlerim doktorda yapılmış gibi bembeyaz oldu. İyi ki yapmışım bütün fotoğraflarda dişlerimden ışık yayılıyor resmen. Hassasiyet yapıyor mu yapıyor ama sadece ertesi gün, sonra  geçiyor

13 ekim 2022 02:24