masseter botoks- jawline slimming hakkında?

merhaba süslüler masseter botoks yaptıran var mı? yüzüm geniş ve dikdörtgen çene bölgesi gergin ve daha ince dursun istiyorum 26 yaşındayım. yaptıran var mı? etkisi nasıl? sağlığa zarar var mı? fiyatı nedir? hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz bana?

1. massater yaptırıyorum diş sıkma tedavim için. yüzünüzün yani çenenizin kemik yapısı dikdörtgense onu görüntü olarak etkiler mi bilemiyorum ama kas büyümesinden dolayı dikdörtgen hale geldiyse onu düzeltiyor. aynada önce normal durup bakın iyice yüzünüze. sonra dişlerinizi sımsıkı sıktığınızda çene yanlarında yumru yumru kaslar görünmeye başlıyorsa o çıkıntıyı küçültüyor işte. etkisi ben çok güçlü diş sıktığım için 3 ay anca bende. ama sizde diş sıkma yoksa 6 7 ay gidiyormuş. etkisi geçince yeniden yaptırmazsanız eski haline geri dönüyor.

31 temmuz 2019 13:40

2. fiyatı da kişiye kullanılan ilaç miktarına bağlı olarak değişiyor

31 temmuz 2019 13:40

3. çok İyi bir doktor bulamadan ve o doktorun önceki işlerini görmeden sakın ama sakın yaptırmayın. Ben yaptırdım ve pişman oldum. Baby botox yaptırıyordum düzenli ve memnundum; masseter önerilince tamam dedim ve yüzümde asimetrik oluştu. Bir tarafla rahat gülerken diğer tarafta zorlama bir gülüş; ağız tam açılmıyor falan. Neyseki 3-4 aya etkisi geçti ama bir daha bulaşmadım. Benim yüzüm çene kaslarım yüzünden değil kendiliğinden tombikmiş. Bir işe yaramadı hatta güldüğümde berbat görünüyordu ama geçti gitti.

31 temmuz 2019 14:56

4. Otomatik tamamlamadan bazı kelimelerim yanlış yazılmış; kusura bakmayın. Bulmadan - asimetri vs vs :)

31 temmuz 2019 14:57

5. çok teşekkür ederim süslüler ya:)

benim de suratım tombik ve geniş o yüzden işe yarar mı bilmiyorum :(

baby botox ne süslü kırışıklık için mi

31 temmuz 2019 15:22