masterchef cemre ve alican sevgili mi?

geçen sene sonlara doğru cemre ve alicanın arası bozuktu alicanın hatta baya morali bozulmuştu. (izlemiyordum pandemi süresince reality showlara sardım.) sebebi de cemrenin ona "rakibim değilsin." demesi. e bunu herkes herkese söylüyor zaten. bunda moral bozacak ne var? sanki aralarında başka bir şey geçmiş gibi. bir de hemen sonrasında insta soru cevapta alicanla aranız nasıl diye sormuştu biri. cemre de "görüşmüyoruz." demişti ama şimdi baktım baya birlikte yemek yapıyorlar falan.

1. Cemreninki tamamen çıkar ilişkisi bence. Gündemden düşen yasinle alicana yapışıyor ne hikmetse

12 ekim 2020 02:12

2. Cemre şampiyon olmuş olsa da çok bariz bi şekilde gönüllerin birincisi Alican oldu. Herkesin aklına Alican geliyor ve cemre silindi gitti. Çıkar iliskisi büyük ihtimalle. Sevgiliyim yoktur bence

12 ekim 2020 03:47

3. Yalnız cemre Bi restorana şef olmadı mı üstüne yüksek lisansa falan başladı öyle gündem olmaya ihtiyacı yok bence.

12 ekim 2020 09:52

4. Başladıktan 2 hafta sonra yollarımızı ayırdık diye story attı var profilinde :d önüne gelen yüksek lisans yapıyor kimse vovv yüksek lisansa başlamış demez. En son 2021 yarışmacılarına sallayacak kadar düşmüştü

12 ekim 2020 11:06

5. E restoranın baş şefi oldu. Yüksek Lisans da şunun için önemli. Bence ne olursa olsun bu yasin gibi sırf orada şov için ünlü olmak için değil gerçekten yemek yapmayı istediğini gösterir. Bir de zamanında alican, cemreyle kavga ettiğinde neden bu kadar üzüldüğünü merak ettim. Rakibim değilsin demiş altı üstü.

12 ekim 2020 11:21

6. He dediğinizi şimdi anladım, Boa'dan ayrılmış cemre. Kusura bakmayın başta anlamamıştım.

12 ekim 2020 11:23