mayis 1de bodrum'da denize girilir mi?

süslülerim bayramda bodrum'a gitmeyi düşünüyoruz. sizce hava nasıl olur? denize bronşit olmadan girilir mi? akşamları serin olur mu? deniz çok mu soğuk olur ? 🥺

1. akdenizde girilir de bodrum da girilmez

4 nisan 2022 10:02

2. bodrumu bilemiyorum ama deniz tatili düşünüyorsanız alanya gibi akdeniz şehrine gelmenizi tavsiye ederim. sezon çoktan açıldı

4 nisan 2022 10:13

3. Antalyada dün girenler vardi

4 nisan 2022 10:30

4. antalya'da mayısın ilk haftasında girdim çok iyi olmasa da yine de girilebiliyordu.Ancak bodrum mayıs'ın son haftası bile iyi değil bence.Gayet üşütüyor , akşamları da hırkayla falan dolanıyorsunuz.

4 nisan 2022 10:35

5. birkaç yıl önce mayıs ayının ortalarında denize girmek gibi bir hata yapıp 1 ay boyunca hasta yatmıştım sakın bodrumda girmeyin süslü

4 nisan 2022 10:46

6. Girilmez haziranda bile asiri soguk oluyor

4 nisan 2022 10:52

7. Ege mayista isinmamis oluyor cogunlukla. Akdeniz+1 basladi burda gecen hafta insanlar girmeye

4 nisan 2022 17:12

8. Girilmez, su havadan geç ısınıyor, bonus olarak son yıllarda mevsimler de baya kaydı 10 sene önce haziranda Antalya'da denize gayet rahat girerdik son yıllarda deniz o kadar da sıcak değildi, hatta 20 haziranda çok soğuk diye denize giremediğim de oldu. Bu sene daha da soğuk geçiyor, anlık sıcaklıklar olsa da deniz akıntıları bu durumdan etkilenmiyor. Ege daha da geç ısınır, mayısta denize girmek Rus değilsen Baya zorlar.

5 nisan 2022 00:25