melis erkılıç hakkında????tumblrdan tanıyanlar?

ay süslüler bu soruyu sormak için can atıyordum skslslfldld melis’in yeni sevgilisi, eski sevgilisi ege’ye benzemiyor mu? hatta ben fotoğraflarını ilk gördüğümde barıştılar diye sevindim. tumblrdan bilenler bilir ege biraz umursamaz bir tipti. yeni sevgilisi ise ( ismini bilmiyorum) çok tatlı birine benziyor. melis gönlüne göre olanı bulmuş çok sevindimmmm siz ne düşünüyorsunuz?

1. Kesinlikle aşırı benzetiyorum ya. Ama bu cocuk daha uzun boylu falan sanırım oyle geldi bana. Umarım mutlu olur

30 nisan 2020 23:57

2. Eski sevgilisine uyuz oluyordum soğuk manipülatif bir tip gibi geliyordu bana. Şu anki sevgilisi (gizlinot: Batuhan) çok daha sempatik ve güleryüzlü bir çocuk.

1 mayıs 2020 02:11

3. kızlar melis erkılıç denince baktım ben bu kızı 2016da falan takip ediyodum şimdi fotoğraflarına baktım ilk tanıyamadım birkaç fotoğrafında çok güzelleşmiş. Estetik vs işlem yaptırdı mı devamlı takipçileri bilir diye soruyorum

1 mayıs 2020 13:05

4. Dudaklarına dolgu yaptırıyordu normalde ancak çok tutmadığını söyledi. Dudağıyla burnu arasındaki mesafeyi azalttırmıştı oradaki deriyi aldırıp. O baya fark etmiş, bir de kaş şeklini değiştirmiş gördüğüm kadarıyla. Önceden düzmüş şu an daha kavisli haliyle gözü de daha çekik gözüküyor.

1 mayıs 2020 13:26