melynutty tekrar mı yeni evde çıktı ?

ailesiyle bir eve taşınmıştı home ofisinden sonra. ama galiba tekrar yeni eve taşınmış. evi düzenliyor yanlış bilmiyorsam. niye tekrar başka eve taşındı

1. bursadaki ofisini ve eskişehirdeki evi kapattı, ailesinin bursadaki bir evine taşındı. fazladan kira vermemek için sanırım, zaten okul da online olunca eskişehirdeki eve gerek kalmadı

11 ekim 2020 16:20

2. Süslü bunu biliyorum da yeni TV ünitesi falan almış ve taşınalı baya olmuştu ailesiyle. Bende tekrar başka eve çıktı sandım

11 ekim 2020 16:24

3. Ev bağımlısı o kız da bu sefer kapattı hepsini

11 ekim 2020 17:30

4. zaten başka eve çıktı. ailesi ayrı eve çıkınca oradaki odasını dayayıp. döşemişti şimdi ailesinin başka bir evi varmış, tek başına mezuniyet projesini hazırlamak için oraya taşındı. valla ben de anlamıyorum, biraz şımarıklık gibi geliyor.

11 ekim 2020 17:46

5. Ohaaaa cidden şımarıklık

11 ekim 2020 17:50

6. Bu kız telefonum kırıldı diye hüngür hüngür ağlıyordu 1,2 yıl önce. Şimdi ne durumda resmen kazandıkları paralara inanamıyorum

11 ekim 2020 17:54

7. Babası çok mu zengin acaba? O evleri çok lüks. Ama telefon için de ağlamıştı ve ilk zamanlar çok tutumluydu. Acaba evi melis mi aldı

11 ekim 2020 18:01

8. İşte onu diyorum ya, tutum reisti resmen kanalı ilk açtığında babama nasıl söylerm telefonumı çok masraf yaptm zaten vs diye panik atak geçiriyodu. Öğrenci bütçesi bilmemne. Bence melis düşündüğümüzden de iyi para kazanıyor o linklerden ya

11 ekim 2020 18:25

9. ailesinin durumu da kötü değil benim anladığım kadarıyla, araba alım satım işindeydi babası yanlış hatırlamıyorsam. ilk başlarda ailesinden aldığı parayı tutumlu harcamaya çalışırken (baba otoritesi, ev konusunda da karşı çıkan biriydi zaten) şimdi kendi kazanınca korkacak bir şeyi kalmamıştır.

11 ekim 2020 18:30