meme ucuna bepanthen sürülür mü?

kızlar günaydın, dün gece meme ucum fazla emilmekten çatlamış gibi, ucu böyle açık, garip bir şey olmuş. buraya bepanthen sürsem bir şey olur mu? ya da ne yapabilirim? sütyene değdikçe sızlıyor

1. Sürülür

7 kasım 2019 11:01

2. daha dünbir süslü hamilelere tavsiyeler başlığı altında bir krem önerisinde bulunmuştu. adını hatırlamıyorum ama bakarsan bulursun sitede bence. bir de instagramda byvioletcosmetics diye bir hesap emziren anneler için bir krem yapmış ona da bakabilirsiniz.

7 kasım 2019 11:05

3. emziren annelerin kullanabileceği, içeriği temiz, bebeğin emse de zararlı kimyasalları almayacağı meme ucu kremleri var. ablam iki bebeği için de lansinoh kullanmıştı. (link: https://www.e-bebek.com/lansinoh-lanolin-anne-gogus-ucu-kremi-10-ml-p-lsi-10153/?gclid=EAIaIQobChMI9a2-xdPX5QIVCbLtCh3PrgzoEAQYAiABEgLtIvD_BwE bu kremi) bebekler için bence bu kremleri kullanmak daha sağlıklı çünkü bünyeleri çok hassas olabiliyor. bepantholün içeriği ne kadar iyi bebekler için bilmeyeceğim. ayrıca meme ucu deformasyonu bayağı zor iyileşebiliyor zaten bepanthol yeterli olmayacaktır.

7 kasım 2019 11:14

4. ben emziren anne olduğunuzu varsaydım, sanırım değilsiniz :)) eğer değilseniz yoğun bir nemlendiri krem iyi gelebilir. bepanthol yeterli olmazsa vazelin bile deneyebilirsiniz

7 kasım 2019 11:15

5. Yok anne/hamile filan değilim kızlar :) teşekkürler :)

7 kasım 2019 11:38

6. ay ne fesatmışım ya, bir tek ben seks düşünmüşüm, herkes bebek düşünmüş :D

7 kasım 2019 11:40

7. Çünkü bu soruyu sormak için illa emilme ayrıntısını vermeye gerek vardı :d

7 kasım 2019 12:10

8. Lansinoh meme ucu kremidir emziren annelere verilen ise yarayacagini dusunuyorum isiniz bitince dudak kremi olarak devam edebilirsiniz. Daha agir catlaklar icin garmastan pomad kullaniliyor.

7 kasım 2019 18:47