merhaba, insan kaynakları ortalama ne kadar maaş alır? ik uzmanı diyemiyorum çünkü bu konuda deneyimsizim. fakat iş görüşmem var. ?

yaklaşık nasıl bir maaş beklentisi söylesem bilemedim. deneyim sahibi ik cılar var mıdır?

1. Asgari ücret

5 nisan 2022 19:55

2. süslü ben de insan kaynakları istiyorum ama cvye seni kabul etmelerini sağlayacak nelerle donattın? çünkü bana geri dönmüyorlar bile. önerin var mı acaba

5 nisan 2022 20:02

3. Anonim 1 yapma yav :( ben en azından asgarinin bir tık üstü söylerim diye düşünmüştüm.

Anonim 2 kariyerden rastgele başvurdum, ben de tecrübesizim bakalım heyecanlı ve gerginim.

5 nisan 2022 20:04

4. Deneyimsiz için çoğu yer asgari ücret verir ekstra yabancı dil falan gerektirmiyorsa

5 nisan 2022 20:12

5. merhabalar ben de çok yeniyim ama gözlemlerimi söylemek istedim. bence sektör de önemli ben bilişimdeyim ve maaşlar kesinlikle daha yüksek. ben stajyer olduğum halde asgari alıyorum, uzman yardımcılığı için daha yüksek ücretler konuşuluyor ingilizce biliyorsanız ve istanbulda yaşıyorsanız bence asgariden daha yüksek söyleyebilirsiniz

5 nisan 2022 23:54

6. Anladım süslüler hepinize teşekkür ederim.

6 nisan 2022 00:44