merhaba süslüler yazın düğünüm var, ütü alacağım ama karar veremedim kazanlı mı alsam normal mi alsam?

bana memnun kaldığınız ütüleri önerebilir misiniz? teşekkür ederim

1. bende (link: https://www.philips.com.tr/c-m-ho/uetueleme/buharli-utu-akilli-guclu link)teki ütüyü almayı düşünüyorum. ürün kodunu google'da aratıp en ucuz satan yeri bulabilirsin. kazanlı ütü kullananlardan aldığım yorumlara göre ve ayrıca bir çamaşır odam olmadığı için taşıması vs daha kolay olduğunu da göz önüne alarak buharlı almaya karar verdim :))

9 nisan 2019 09:59

2. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/kızlar-kazanlı-ütü-mü-yoksa-normal-ütü-mü-kafam-çok-karışık link) süslü bu sorudaki cevaplara da bakabilirsin.

9 nisan 2019 10:01

3. süslü ben de yeni evlendim çokça araştırdım en son tefalden buhar kazanlı aldım. satış danışmanlarıyla konuş bilmem kaç yıl önce annemin kuzeni de kazanlı almış, hiç memnun değil ama o devir bu devir değil, ütü de aynı ütü değil. 2 dakikada ısınıyor kazan zaten kazanda 5 lt filan su yok, 1,5 lt sadece. Su haznesi çıkanlardan al hemencecik suyu boşaltıyorsun, sabit alırsan boşaltmak zor oluyor. Yalnız Ütü masası alırken dikkatli ol o klasik ütü masalarının ütü koyma yerleri ufak ve hafif geliyor, titretiyor masayı.

9 nisan 2019 10:25

4. teşekkür ederim süslüler cevaplarınız için. sanırım tefalden kazanlı bakacağım

9 nisan 2019 11:22

5. 8 yıllık evliyim üçüncü ütümü kullanıyorum ilki tefaldi normal buharlı ütü düşürdüm kırıldı. ikincisi moulinex kazanlı ütüydü onuda düşürdüm kırıldı :)

şuan philips azur kullanıyorum çok memnunum bir yıl oldu alalı. benim görüşüm buhar kazanlı ütünün hem çok yer kaplaması hemde ha diyince ütüye başlayamamak sıkıntılı. o kazanın ısınmasını beklemek gerçekten çok sıkıcı. düşünsene toplu değilde ani bir şey lazım oluyor bekle ki kazandaki su ısınsın bir tane bluz için falan gerçekten gereksiz. benim tavsiyem normal bir ütü alman.

9 nisan 2019 11:53

6. ben de philips perfect care ütü aldım geçen yaz. kumaşa göre ayar yapmamak ve hafif olması çok iyi ama fazla yer kaplıyor ve bir süslünün dediği gibi toplu ütü yapınca daha pratik oluyor. takım elbise, kaban gibi kıyafetleri dikey ütüleyebilmek de güzel. ütü yapmaktan nefret ettiğim için bunu almıştım ama anladım ki ne kullanırsan kullan ütü ütüdür.

9 nisan 2019 13:44

7. Süslü bizde eskisi gidince kazanlı aldık. kazanlı normale göre çok daha az suyla baya çok ütü çıkartıyor ama sabah uyandın acil bir parça bir şey ütülemen gerekiyor diyelim bunun için kazanlıyla uğraşılmıyor. Tak çıkar uğraş derken insanın canı sıkılıyor. Sonra gittik en ucuzundan normal de bir ütü aldık. Siz yeni evlenecekmişsiniz iki kişi çok fazla ütünüz çıkmaz başlangıçta diye düşünüyorum. Bu yüzden oyumu normalden yana kullanıyorum.

9 nisan 2019 16:18