merhaba sevgili süslüler tretioin cilt bariyerimi biraz zayıflattı. yağlı ve akne eğilimli cilde göre bir cica krem önerebilir misiniz?

https://www.korendy.com.tr/products/cosrx-pure-fit-cica-cream?variant=32950693658647 bu kremin içeriğinin düzgün olduğu söyleniyor ama bununla rovectin arasında kaldım. klairs midnight blue cream'in testerını da kullanıp arada kalmıştım. beni tereddüte düşüren faktör tabii ki fiyat, o yüzden uygun fiyatlı ve içerikli krem önerileriniz de varsa bekliyorum.

1. süslüm ben risk alarak kendim topikal formda başladım. yazıyorlar mı, hiç bilmiyorum ama benim roaccutane deneyimim var, ona güvendim biraz. benim suçum cildimin verdiği uyarıları ciddiye almamak oldu. :( ahaha en son cilt bakımıyla ilgili soru sorduğum zaman biri anonimden yazım hatamı düzeltip gitmişti süslüm valla, düzgün cevaplara hasretiz. şimdiden kendim yazayım: tretioin değil, tretinoin. :)

14 aralık 2020 19:02

2. chamos repair cica uygun fiyatlı ama bence yağlı cilde ağır kalır, yapısı klairs e göre bir tık daha yoğun ve silikonumsu. klairs fikrime göre bariyer onarmakta yavaş çalışıyor, anlık sakinleştirme ve kızarıklık almada çok iyi

missha madecassoside cica gel veya kullanmadım ama la roche cicaplast baume jel versiyona bakabilirsiniz. bana göre en iyisi missha ama yapışkanlık bıraktığını söyleyenler var

14 aralık 2020 19:04

3. teşekkürler süslü, listeme aldım. ^^ haklısınız, klairs yavaş etki ediyor sahiden de. bir youtuber da etki görmek için uzun süre kullanmak gerektiğini söylemişti.

14 aralık 2020 19:07

4. ben klairs i haftada 2 veya 3 uyguluyorum süslü veya sorunlu bölgelere (genelde ağız-çene) lokal uyguluyorum, düşünürseniz küçük boyunu alıp ara ara kullanmanın daha çok faydasını gördüm. her gün tüm yüze kullanmanın sivilce yaptığını söyleyenler var.

cosrx kremin sadece testerını kullandım etkilerinden çok emin değilim, yapısının ağır olmadığını söyleyebilirim. kolay emilen yağlı his bırakmayan bir kremdi klairs gibi

14 aralık 2020 19:11

5. teşekkürler sevgili (yazar: voley)^^

anonim 2 süslü, bilgi için teşekkür ederim. ilginç, hâlbuki midnight blue cream'i yağlı ve akneli ciltlere uygun olarak söylüyorlar. genel olarak yüz nemlendirme için hangi ürünü tavsiye edersiniz süslü?

14 aralık 2020 19:29

6. süslü ben kışları kuru, yazları normal-karma ciltliyim. yazın nemlendirici yerine hyaluronik asit ve serum(o sırada elimde ne varsa) kullanmayı daha çok seviyorum. tek başına cerave losyon ve chamos u severek kullandım, cildimi yağlandırmadı. losyonun bence tedavi edici bir özelliği yok, nemlendirmesi başarılıydı şuan krem versiyonu ve klairs i dönüşümlü kullanıyorum. hada labonun kremleri de beğeniliyor, elimdekiler bitince bakmayı düşünüyorum.

14 aralık 2020 19:42