merhabalar, fikir almak istiyorum kızlar sizden erkek arkadaşımın maddi konulardaki tutumu, maddi sıkıntıları?

burda şu ara çok sık şekilde fakir erkeklerle flört bile etmeyin bi noktada batar.can sıkar, cimrilik yapar itiraz edemezsiniz iş ciddiye binince tarzı yorumlar görüyorum.

1. Benim 7 aylık bir ilişkim var ikimiz de aynı işi yapıyoruz. benim şükür aktif ödediğim kart dışında bir borcum yok, ailemin de bir beklentisi yok o anlamda kendi paramı İstediğim gibi kendim yönetiyorum harcıyorum yani genelde. Erkek arkadaşımın baya borcu var kredi ödüyor, ailesi de zamanında çok iş batırmış onlar da hala onları ödüyor falan, onun da para yolladığını da anladım bi iki konuşmasından. ve sık sık gündem para yok borç çok, şunum eskidi ama alamam bunu yapamam şeklinde. ilişkide asla maddiyat anlamında talepkar biri değilim yanlış anlaşılmasın hatta biraz fazla hassasım sanıyorum böyle anlaşılması konusunda. genelde bi o bi ben ödüyoruz bişiler yiyip içeceğimiz zaman. neyse geçen bana bi insta gönderisi atmış sevgilisine para harcatmayan kız güzelliği başlıklı aptal bi ekşi girdisi işte. Önce güldüm sonra ne alaka oldum. neyse dedim bunu bana mı attın yani deyip güldüm. Canım yanlış anlama sen zaten öylesin :))  deyip kapattı mevzuyu. bu cepte

Bu ara da mesela Onun canı bişi istiyor -ben diyetteyim çok yememeye çalışıyorum zaten- söylüyoruz şey canım sen mi ödesen yapıyor. telefon alacak işte iki model arasında kaldığını ama ucuz olanı alabileceğini borcunu ödeyemem ya keşke ötekini alabilsem çok istiyorum diye söyleniyor bana. Benden teklif beklediğini anlıyorum o an bişi de diyemedim açıkçası.

Şimdi yaşlarımız da küçük değil işler ciddiye binebilir. bu maddiyat konusu sözlüğü okudukça baya kkafamı karıştırmaya başladı. bu bir problem teşkil eder mi ilerde? Yani şu an iyiyiz ama evlilik ev kurmak falan zor işler herkes için.Şimdiki tavrını da görünce işler ciddiye binince canım ya benim çok borcum var bu da olmasın Bu da eksik olsun sen öde sen uğraş deme ihtimali bu konuda sıkma ihtimali beni tedirgin ediyor. her şey ortak yapılır derdim inanın o değil ama ben karşımda sürekli para hesabı yapan, cimriliğe yatkın biriyle nasıl yaparım bilmiyorum. ben bunu nasıl anlarım kızlar ya ? sonradan pişman olmak istemiyorum gerçekten boşuna mı kuruntu yapıyorum acaba bi yorum yapar mısınız ?

7 temmuz 2021 23:13

2. Evlilikden cayma nedeni olmasa da baya irrite edici bi durum. O ailesine gonderecek sende her istedigine ortak olacaksin. Bu evlilikde de boyle devam edecek fragmani bunu gosteriyor. Senin yerine olsam birsey alip borca girerim. İsteklerine mani olurum.

7 temmuz 2021 23:17

3. Sizi sevgili değil bankamatik olarak görüyor. Hesap ödemeye borcunu kapatmaya aciz ama utanmadan yeni telefon bakıyor. Evlenince senin parana da el uzatır onu alma bunu harcama der eminim

7 temmuz 2021 23:21

4. Sürekli olarak şunu alamam ki param yok bunu yapamam ki param yok demesi çok fazla itici. Olmayabilir tabi ama mesela bu aralar biraz sıkışığım falan de geç yani ne habire ağlıyorsun. Yaşı küçük değil demişsin süslü ama bu olgun hali mi bu adamın sence. Benim bildiğim erkekler bu konuda hassastır, olmasa bile yok demez. Buna naber desen benim de param yok işte ya diyor.

7 temmuz 2021 23:26

5. Erkek arkadasinizin sorunu fakirlik degil yuzsuzluk ve cakallik kusura bakmayin. Surekli param yok muhabbeti yapip onu bunu yiyip yiyip hesabi kitlemesi, gidip telefon bakmasi falan bunun kaniti. Benim eski erkek arkadasim issizdi bir donem ve o zamanlar bulustugumuzda eger bir yere girip oturursak bazen midem kotu, canim istemedi falan der yemek yemez gecistirirdi. Bir gunden bir gune bana kendi hesabini odetmedi o donem ki oderdim de. Maddi durumu kotu olabilir ama gurursuzluk sikinti.

7 temmuz 2021 23:45