misira daha once giden var mi? deniz otel tatili icin sharm el mi hurghada mi?

iki kiz gidicez. kahireyi gezip sonra deniz tatili icin sharm el veya hurghada dusunuyoruz ama hangisi daha guzel ve uygun fiyatli olur bizimicin? otobus ile gecmek tehlikeli olur mu ? misir icin tavsiye onerileriniz varsa bekliyore <3

1. Iki kız Kahireyi gezicez demissin ama bence bi araştır internette. Öyle İstanbul gibi rahat rahat gezemezsin, hele iki kız, çok zor

22 şubat 2024 22:54

2. Mısır'da denizde köpek balığının yediği turist geldi aklıma :((

22 şubat 2024 23:08

3. Kahireyi tekrar araştırın.

22 şubat 2024 23:11

4. Gerçekten başka yer bulamadınız mı sadece soruyorum

22 şubat 2024 23:19

5. İki kiz neden misir hele de deniz tatili icin bir suru seçenek var

22 şubat 2024 23:26

6. Mısırda kadın turistlere ne olduğunu youtube'da falan görmedin mi hiç?

22 şubat 2024 23:34

7. Mısır'dan yeni döndüm sayılır, 12 günlük bir turdu. İki kız rahat gezmeyi unutun. Sharm al sheikh ve hurghada biraz daha rahat, ama lojistik çok büyük bir problem. Erkekler Türkçe konuştuğunuzu duyduğu anda "yavaş yavaş hasan şaş" dilan diyor arkanızdan (meşhur bir porno yıldızıymış). Herkes sizi kazıklamak istiyor, satıcılar inanılmaz yapışkan. 800 mısır poundu olan bir şeyi dakikalar içinde 100 pounda düşüyor. Kahire özellikle rezalet bir pislik içinde. Uyarmış olayım. Yapabiliyorsanız en sağlamı turla gitmek. Ya da ordaki lokal tur firmalarıyla anlaşın, sadece uçak biletini siz halledersiniz, Türkiye'deki firmaların düzenlediği turlardan çok daha ucuza gelir.

22 şubat 2024 23:38

8. kahire için vize almak gerekiyordu sanırım bi bakın doğrusuna.

23 şubat 2024 00:44

9. Iki kiz misira gitmek nasil bi yurek yemek? Erkeklerle gittiginizde bile sikinti oluyor. Tavsiye etmem turkiye gibi dusunmeyin

23 şubat 2024 01:43

10. aklıma fas'a tatile giden iki avrupalı kadın turist ve üzücü akıbetleri geldi. Dünyada daha görülesi ve güvenli ülkeler varken böyle maceralara girmeyi hiç anlamıyorum ben ya

23 şubat 2024 01:55