mutfak elektroniklerinin hepsinin aynı marka olmalı dayatması?

süslüler yeni çalışmaya başladım ufaktan elektronik alıyorum 1,2 tane. arkadaşlarımdan bir kaçı dedi ki işte bence hepsi aynı marka olsa daha iyi olur bütünlük olur. şahsen ben elektroniklerin çeyiz paketlerini beğenmiyorum çay makinesi iyi ise tostu iyi olmayabilir vs diye düşünüyorum. siz nasıl yaptınız ? bir de elektroniklerde hangi markalar iyi hangilerinden uzak durulmalı kabaca marka ismi verirseniz cok sevinirim

1. Aksine set halinde almayin diyorlar çünkü ayni setin bir ürünü iyiyken digeri kötü olabiliyormuş.bence renkleri veya stili uyumlu olduğu sürece markasinin pek önemi yok.ben de almak icin bakınıyorum ama hangisi iyidir emin olamıyorum sadexe karacadan uzak dur dediler

23 ocak 2024 13:57

2. misafir takımı ve blender setimi ordan almıstım ağlamaya gidiyorum

23 ocak 2024 14:03

3. Aman süslü şans isi biraz da bu isler.ben arzuma bakıyorum su an sikayetvar puani en yüksek olan marka diye :D

23 ocak 2024 14:18

4. Benim hepsi değişik neredeyse. Tefal de var Arçelik de, Bosch da var arzum da, philips de. Ama enteresan bir şekilde en çok arzumdan memnunum.

23 ocak 2024 14:33

5. Hepsi aynı marka olmalı görüşünü ilk defa duydum valla. Tost makinem tefal, kahve makinem ve airfry philips, türk kahvesi makinem arçelik, çay makinem fakir, blender setim de arzumdan. Ayrı ayrı herbirinden çok memnunum.

23 ocak 2024 15:01

6. Şimdi baktım da benim beyaz eşyalarım da küçük ev eşyalarım da ayrı ayrı markalardan. Hangisi makul geldiyse öyle almışım, fakir, deloghni, sinbo (alt tarafı çelik kettle diyerek en umursamadığım buydu), tchibo markalı karışık. Sadece ocak fırın ve buzdolabını aynı anda ve daha uyguna, hem de istediğim özelliklerde denk geldiği için toplu olarak electrolux'ten almıştık

24 ocak 2024 12:19