mutsuz ruh halinden nasıl kurtulurum?

süslüler aniden kendimi öyle kötü hissettim ki.. hayatımdaki her şeyi düşünüp hepsinde kötü bir şey buluyorum. önceden böyle olduğunda en azından sevdiğim adamı düşünür huzur bulurdum.. onu cok seviyorum gerçekten ama bazen beni hiç sevmiyormuş gibi hissediyorum. onun için öncelik değilim gibi. oysa benim için o her zaman öncelik. tabi ki herkes ayni şekilde sevemez herkes farklıdır ama bazen o da durup dururken gelip bana sarılsın yanağımı öpsün istiyorum.. ben karşımdakini temasla sevmeyi seven biriyim.. bilmiyorum bunu nadiren yaptığında dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama hep yapsın istiyorum. karantina malum her dk evdeyiz hiçbir zaman her dakika bana yazsin istemedim zorlamadim ama bazen oyuna oyle dalıyor ki çok üzülüyorum ben de oyun oynuyorum ama ona yazmayı ihmal etmiyorum.. abartiyo muyum bilmiyorum lütfen objektif olun

1. Abartıyorsunuz tabi ki :/ gamer biriyse oyun aralarında bile oyundan başka bir şey düşünmüyordur.boyle şeyleri düşünüp kendinizi boşuna üzüyorsunuz.

16 haziran 2020 03:18

2. Süslü bu kabul etmek etmemek değil bu adam hep böyleydi ben ilk tanıştığımda da şimdi de. Beni üzen sey ben de oyun oynuyorum ve ona vakit ayirabiliyorum bu fedakarligi verebiliyorum o neden yapamiyo? Onun oynadigi oyun ölüm kalim meselesi mi bi aralikta bi mesaj atsa bilgisayari mi patlar nolur yani. Düşüncesizlige gelemiyorum hepimiz evdeyiz sıkılıyoruz illa ki saatlerce oyun oynayacak karışacak degilim, denge kurabilsin diyorum yalnızca

16 haziran 2020 03:19

3. Sırf bu yüzden sorun çıkarmaya bahane ariyo gibi durmamak icin ses etmiyorum adam asla fark etmiyo benimle ilgilenmedigini ya

16 haziran 2020 03:20

4. Sen aradiginda oyunu şak diye kapatmayan adamdan olmaz. Bas tekmeyi yallah kurtul gitsin.

16 haziran 2020 03:22

5. Gün içinde birkaç saat oyun oynuyor ve o sırada yazmıyor olay bu değil mi süslü?

16 haziran 2020 03:23

6. Biz pek arasmiyoruz genelde mesaj süslüm onda da iste böyle cevap bekliyoruz saatlerce

16 haziran 2020 03:24

7. Anonim2 gun icinde surekli oyun oynuyor sadece sabah uyaninca akisi olan bi muhabbet oluyor sonra oyun arada mesaj

16 haziran 2020 03:25