nadiren ot içen biriyle sevgili olur muydunuz?

1. ot bazı ülkelerde legal biliyorsunuz dimi

10 ocak 2022 23:06

2. Hayır olmazdım

10 ocak 2022 23:07

3. ben de nadiren ot içtiğim için olurdum

10 ocak 2022 23:07

4. Olmazdım o nadir durumları neyin tetiklediği önemli kullanım sıklığının artma riski var. İşler ters gittikçe ota ya da alternatif bir şeye saracak, siz de beni önemsese böyle yapmazdı diye tribe gireceksiniz.

10 ocak 2022 23:08

5. Legal olmasıyla bu soru ne alaka?

10 ocak 2022 23:09

6. ot tam uyusturucu değildir. ama diğer uyusturuculara baslangıc basamağı olabilir. bunu tahmin edemezsiniz yani ileride ne olacağını

10 ocak 2022 23:10

7. Diger özelliklerine göre sevgili olabilirdim. Ancak nadirlik konusunda emin olurdum. Eski flortlerimden biri bizden 1- 1.5 sene sonra evinde ot yetiştirmekten gözaltına alınmıştı. Nadir içiyorum diyordu 🤦‍♀️

10 ocak 2022 23:11

8. Hayır. Sigara alkol vb kullanan insanla da olmam iradesiz ve bir seylere bağımlı olan insanlar bana her zaman itici geliyor.

10 ocak 2022 23:11

9. 2 senedir ayda bir kaç defa takılıyorum sevgilimin bu konuda bir rahatsızlığı yok abartsam olurdu ama

10 ocak 2022 23:12

10. Senede 1-2 ise belki onun disinda hayir. Legal olup olmamasiyla alakasi yok. Sigara icen de ickiye duskun de istemem. Hem beden hem ruh sagligi acisindan sakincali buluyorum hepsini. Turkiye'de basinin belaya girme riski de var. bulasamam oyle tiplere.

10 ocak 2022 23:13