nasıl daha neşeli , arkadaş canlısı, cana yakın olabilirim ? yeni ortamlarda uzun süre tutukluk yaşıyorum, insanların benimle iletişim kurm?

1. İnsanların benimle iletişim kurmasını kolaylaştırmak istiyorum. Biraz daha girişken olmak istiyorum.

Böyle insanları gözlemleyenler veya böyle olanlar bana önerilerinde bulunabilir misiniz ?

8 mayıs 2022 19:55

2. Süslü mutlu olman lazım bunların hepsi için keyfin yerindeyse hepsini olabilirsin

8 mayıs 2022 19:56

3. süslücüm bu birazcık deneyimle olan bir şey. Sürekli yeni ortamlara girip insanlarla kaynaşmak bile bir pratik gerektiriyor bazen. Tanımayacağın bir daha görmeyeceğin insanlarla sohbet iyi bir alıştırma olacaktır. Ben sohbet etmeyi seven mağaza görevlisi vs. gördüm mü kessin kankaya bağlarım :D Karşı tarafın da sohbet edesi varsa anlaşılıyor zaten. İşe yarayabilirr... ama önce hemcinslerinle başla bence beyler direkt "abieee bir kız geldi mağazaya üfff ağzımın içine düştüü:))))" deme eyilimindeler :D

8 mayıs 2022 20:33

4. Anonim 4 bu bahsettiğin kitabı çok eskiden okuyup bir yerinde bırakmıştım, güncel gelmediği için mi bırakmıştım tam anımsayamadım ama. Önerinle bir kez daha okuyacağım , belki şu an daha anlamlı gelir.

9 mayıs 2022 19:58