nasıl eğlenceli biri olunur ? sohbetlerde çok sessiz kaldığımı fark ediyorum ? biraz da olsa nasıl geliştirebilirim ?

biliyorum bu çok değiştirilebilecek bir şey değil ama yabancı arkadaşlarımla konuşurken daha hoş sohbetim ve bence bu sitcomlara hakim olmamdan kaynaklanıyor yabancıların mizahıyla daha çok ilgiliyim takip ettiğim sayfalar vs. türkçe de böyle değil çoğu şeyi bilmiyorum sonradan öğreniyorum takip etmek istiyorum ama olmadı bir türlü tüyo alabilir miyim ? şunları izle şu sayfaları takip et diye

1. Haklısın siirgibi hatun ama ben de kendimi ifade edebiliyorum ilgi gösterdiğim konulara hakimim seri konuşurum ama bahsettiğim biraz geyik muhabbet aslında yakın arkadaşlarımla yapabilirken arkadaş ortamında sessiz kaldığımı fark ettim ve böyle daha aktif olmak istiyorum neşeli esprili bunu nasıl geliştirebilirim sormak istediğim bu.

10 aralık 2020 19:35

2. süslü eminim eğlenceli birisinizdir, sadece açığa çıkamıyordur. birincisi, özgüvenli ve rahat hissetmeniz, ikincisi, ortamla enerjinizin tutması lazım.

10 aralık 2020 19:57

3. A2 tam isabet. Belki zamanla olur ne diyeyim.

10 aralık 2020 20:22

4. yukarıdaki süslünün dediği çok doğru ortamla enerjinin uyması, oradaki insanlarla aynı mizah seviyesinde olmanız lazım. bazı ortamlarda dizi, film mizahı yapılırken bazı insanlar da şive komedisine gülüyor. kendi ilgi alanlarınıza uygun arkadaş edinebilirsiniz.

10 aralık 2020 21:32

5. bence yanlis ortamlardasin. kendini yansitabilecegin ortamlarda hem mutlu hem daha paylasimci olursun. ben de ayni senin gibi dusunuyordum, sonra farkettim ki ben de o ortamin sohbetini sevmiyorum, benim de sevdigim baska konular var bana oyle adam getirin susmayayim ama ayni frekansta olmadigin kisilerle ne konusabilirsinki

12 aralık 2020 21:22