nasıl ester exposito gibi dans edebilirim?

(link: https://www.instagram.com/p/b-2l4tlavzs/?utm_source=ig_web_copy_link ) süslüler çok güzel duruyor ya, bu şekilde dans etmeyi nasıl/nereden öğrenebilirim? doğuştan sahip olunan bir yetenek mi gerekir yoksa yeterince çalışarak herkes bunu yapabilir mi?

1. (link: https://www.instagram.com/p/B-2l4tlAvZs/?utm_source=ig_web_copy_link )

23 haziran 2020 22:31

2. Çok komplike hareketleri yok ki.Twerk gibi olan kısım öğrenilebilir belki onun dışında yaptığı şeyler sadece birbiriyle uyumlu basit hareketler.bu videoyu da muhtemelen kendisi tek çekimde yüklememiştir.ayna karşısında deneyip birbirine uyumlu estetik hareketleri bulabilirsiniz bence

23 haziran 2020 22:38

3. süslü öncelikle teşekkürler cevabınız için amaa olay hareketler değil, kıvraklık. yani çok kıvrak ve bence estetik durmasının sebebi bu, ben böyle hareketler yapmaya kalktığımda rüzgar vurmuş ağaçtan hallice oluyorum :(

23 haziran 2020 22:41

4. esnek olmak lazım ya biraz da ruhunda olacak insanın, benim yok mesela bayağı kazulet biriyim. bence olay fizikte de değil. bazen çok kilolu insanların çok güzel, estetik dans ettiklerini görüyorum. özgüven de önemli bence ama olay tamamen bu işlerde içinde böyle bir şeyin olması ve estetik esneklik.

ben uzun boylu ve iyi denecek bir fizikteyim ama ruhumda yok tam bir odunum.

23 haziran 2020 22:46

5. Ahah süslü benim de sizden farkım yok.odun gibiyim asla kendime yakıştıramıyorum o hareketleri ve utanıyorum yapmaya komik bir görüntü oluşur diye.bence ayna karşısında yapa yapa estetik görüntü oluşturmak öğrenilebilir.ben denemedim ama siz deneyin :D

23 haziran 2020 22:47

6. süslü en önemlisi bu hareketleri yaparkenki tavrın. birkaç kez ayna karşısında çalış kalabalık içinde yaparken yıllardır böyle dans ediyomuş gibi davran oldu bitti

23 haziran 2020 22:57

7. of süslü ben de bu dansına bayılıyorum. zaten aşırı güzel buradaki dansında aşırı da seksi ya :( ben tam bir odunum :(( gerçekten kızın içinde bu işve cilve var bence.

24 haziran 2020 00:29

8. Varoşiva.

24 haziran 2020 01:51

9. Kıvraklık lazım ben de kütük gibiyim fiziğim iyi olmasına rağmen yapamam

24 haziran 2020 06:18

10. Türk kızları neler diyorsunuz ya kıç kıvırmayı beceremeyeniniz olduğuna asla inanmam üzgünüm, bu topraklarda aslı sütçüoğlu hariç tüm kadınların ve erkeklerin %80'inin gerdan kırma kıçını basket topu gibi çevirme göt hoplatma gibi bilimum skilleri vardır, bence harekette değil kızın fir ve güzelliğinde keramet. Olun böyle geçin ayna karşısına kıvırın kendinize de aynı böyle hayran kalın

24 haziran 2020 16:06