nasıl kadınları seksi buluyosunuz

Hepiniz çok tatlı ve aklı başında olduğunuz için soru cevap aparatını kullanmayı çok seviyorum, umarım yargılamadan tatlış bi şekilde cevap verirsiniz çünkü cidden düşüncelerinizi merak ediyorum. Genelde lezbiyenler erkek gibi bi kılıkta takılıyolar, o şekilde birbirlerinden nasıl hoşlanıyolar anlamıyorum. Bence kadını en seksi yapan şey büyük meme :) tabi bakışları tarzı filan da çok önemli, bi de kendimden büyükleri daha seksi buluyorum genelde (23 yaşındayım) biseksüelim bu arada ama heterolar da cevaplarsa sevinirim<3

1. "umarım yargılamadan tatlış bi şekilde cevap verirsiniz" demeden önce kendiniz soruyu insanları yargılamadan sormalıydınız. "lezbiyenler erkek gibi bi kılıkta takılıyolar" nasıl bir cümledir?

15 mart 2017 17:44

2. Ben daha çok keskin yüz hatlarına sahip kadınları seksi buluyorum. Kalın net kaşlar, büyük ağız evet evet büyük, dolgun dudak ve şekilli dolgun bir popo bana çekici geliyor. Birde memenin büyüklüğündense o memenin nasıl gösterildiği mühim. Şekilli doğru iç çamaşırı giymiş büyük ya da küçük memeli her kadın kruvaze yaka da hafif görünen o çatalla çok seksi.

15 mart 2017 17:48

3. (yazar: tirmiktirmik) +1

15 mart 2017 17:50

4. (yazar: tirmiktirmik )(yazar: daria) lezbiyenlikle ilgili her konuda bu kadar hassaslaşılmasını doğru bulmuyorum, aşağılandıklarını düşünüp savunuyorsunuz ama böyle olunca aşağılanacak bi şey varmış gibi oluyor. Sorumda tarzı gerçekten erkek gibi olanların da neden erkek gibi kızlardan hoşlanıp erkeklerden hoşlanmadıklarını merak ettiğimi söyledim öyle biri varsa diye açıklama bekledim, bunu hep merak etmişimdir çünkü. Kimseyi aşağılamak istemedim.

Bi de lezbiyen demek kötü bi şey değil, burda ona bile alınan kızlar vardı :( erk*k gibi dediğim için mi kızdınız?

15 mart 2017 18:00

5. lezbiyenlikle ilgili her konuda hassaslaştığımız kanısına nereden vardınız? lezbiyenliğin aşağılanması olarak algıladığımızdan değil cinsiyet kimliklerinin birer performatif eylem olduğu ve bireyin kendini maskülen, feminen, bunların arası ya da her ikisinin dışı olarak temsil etme arzusunun "erkek gibi bi kılıkta takılıyolar"a indirgenmesinden duyduğumuz rahatsızlığı dile getiriyoruz. bu algının "karı gibi" tamlamasından hiçbir farkı yok. algı dilde kendini gösterir. göstermiyorsa ya algıda ya dilde sorun vardır. bir insan maskülen bir kadından da feminen bir erkekten de hoşlanabilir. maskülen kadın = erkek, feminen erkek = kadın değildir. ayrıca bu sorunun altında kimse de lezbiyen sözcüğünün kötü bir sözcük olduğunu söylemedi.

15 mart 2017 18:08

6. tarzini maskulen olusturmakla meme boyutu arasinda bir iliski var mi bilmiyorum. siz meme dekoltesi seversiniz, kimi cigarette pantolonlu uzun bacak sever, kimi kivircik sac sever.

birinden hoslanmayi salt dis gorunuse indirmek biraz yuzeysel oluyor. cis erkek algisi tam.

15 mart 2017 18:14

7. @anonim 18:28, o kadarına gerek var mı ya, merak ettiğin şeylerin o kadar gizlilik gerektirdiğini sanmıyorum. her neyse, benim ifşa ile ilgili bir sıkıntım yok, sorunu mesaj atabilirsin.

15 mart 2017 18:52

8. (yazar: tirmiktirmik ) valla beni tanısan aslında dünyanın en hassas ve kibar insanlarından biriyimdir, kimseyi incitmek için bi şey söylemem. Erkek gibi bi kılıkta takılıyorlar cümlesinde de kötü bir şey göremiyorum, bu şekilde beni uyarmanız daha kırıcı bence kendi sorumun altında. Burdaki aşırı duyarlılıktan gına geldi. Bioma bana feministlik taslamayın ben daha feministim yazıcam ergen gibi en sonnnnnn

Özür dilerim negatiflik için ama cidden baydım artık

15 mart 2017 23:33

9. bir hetero olarak cevap vereyim; feminenliğin ve maskülenliğin ayrı ayrı seksiliği var bence. kimi kadına maskülen tarz (boyfrend jean-kısacık saç-sert koku vb.) daha çok yakışırken kimi kadına tamamen feminen kokular ve giyim yakışıyor. gerçi bana göre seksilik, görünüş ve davranışların birleşimi olarak geliyor, siz sadece görünüş olarak sormuşsunuz sanırım tam anlayamadım. büyük meme çok da ilgimi çekmez mesela benim(gizlinot: popoya bakarım çünkü daha çok :d) dümdüz göğüslü kadınları da seksi bulduğum olur. güzellik algısı gibi seksilik algısı da değişiyor bence kişiye göre.

15 mart 2017 23:53