nasil naif ve zarif olunur   ?

hem kisilik olarak hemde tarz olarak?

1. Gelecek cevaplar: bej giy bej sür bej tak. Dik dur, kibar konuş.

11 mayıs 2021 01:13

2. bence

1. el kolhareketleri kaba olmamalı. bilekler erkeklerde daha sabittir ama feminen insanlarda bilekler daha az sabittir.

2. argo ya da küfürlü konuşmamak,

3. toplum içinde dikkat çekmek amacıyla şımarıkça yüksek sesle konuşmamak/gülmemek (bence bunu kimse yapmamalı)

3. ağırbaşlı ve kibar davranmak

11 mayıs 2021 01:18

3. Bence kıyafetlerin renklerinden ziyade kumaş kalitesi ve kaliplari önemli. Kate middleton mesela her rengi giyiyor ama hicbiri basit durmuyor üzerinde.

Bence biraz fake it till you make it mottosunu benimseyebilirsiniz. Zarif ve naif buldugunuz bazi insanlari gozlemlemekle baslayabilirsiniz.

Mevcut bazi monarsilerde gercekten cok zarif kadınlar var, bu hayatun icine dogduklari icin su içerken bile zarif görünüyorlar. Zarafetini begendiginiz insanlari gozlemleyin bence zamanla oturacak ustunuze

11 mayıs 2021 01:22

4. -çok yüksek sesle konuşmayıp biraz kısık ve yumuşak bir ses tonuyla konuşmak

- ince el ve ayak bilekleri fiziksel olarak zarif görünen bir özellik

- vücuda ne dar ne de oversize dediğimiz kıyafetleri tercih etmemek olabilir.

-kaba ayakkabılar, büyük çantalar zarif görünmüyor

-biraz ağır hareket etmek, çok heyecanlı olmamak.

11 mayıs 2021 01:32

5. Naif ve nahif arasındaki farkı öğrenmekle başlanabilir

11 mayıs 2021 01:38

6. Öncelikle ben bir insanın sonradan ince fikirli, naif bir kişiliğe sahip olabileceğine inanmıyorum. Üstteki süslerimin hafifçe vurguladığı gibi her şey dengeyle ilgili. Aşırı kibar insanlar da naif veya zarif olmuyor bana kalırsa. Özgüvensiz, kasıntı duruyorlar. Fikirlerim şu şekilde;

1- Özgüvenli olunmalı

2- Kadın isen feminen olunmalı, dişil enerji de diyebilirsiniz. Canınız hangisini demek istiyorsa

3-biraz estetik duygusu gerekli. Fiziğe göre giyinmek, giydiklerine uygun şekilde oturup kalkmak vs. Örneğin bacak bacak üstüne atabilir veya ayaklarınızı bitişik şekilde yana doğru alabilirsiniz.

4-dil kullanımı çook önemli. romantik şekilde edebiyat kasılmamalı ama teşekkür etmek gibi incelikle daha özen gösterilmeli. Gerektiği yerde pardon, affedersin, kusura bakma denebilmeli ve hiçbir koşulda çirkefleşilmemeli.

5-Kişi kendini değerli görebilmeli. Değerimizi insanlar değil kendimiz belirliyoruz.

6-denge denge denge! Tüm bunları yaparken egoist, ulaşılamaz bir piremses edası içinde olunmamalı. Aksine her bir adımda kendi değeri kadar karşıdakine de değer verilmeli ve karşıdaki insana bu hissettirilmeli.

11 mayıs 2021 01:44

7. Şu zamanda çok zor, zira küfür etmeden kimseye bişey anlatamıyorum ;)

11 mayıs 2021 02:17

8. bütün naif ve zarif arkadaşlarım çok sıkıcı

11 mayıs 2021 08:13

9. Nasıl miyminti olunur 101

11 mayıs 2021 08:19

10. Youtube’da jamila musayeva’nın kanalına bakabilirsiniz ;)

11 mayıs 2021 10:33