ne bu şimdi retro mu? var mı böyle benim gibi hisseden?

2,5 ay önce bitti ilişkim. bu süreçte kimse kimseye yazmadı. engel falan yok ama ayrılıktan 1 ay kadar sonra sosyal medya takiplerinden de hem çıktım hem de onu çıkardım. ama onun hesapları public olduğu için rahatça görebiliyorum tabii. öyle tetikleyici şeyler de paylaşmıyor, abuk sabuk hesapları da takip etmiyor. işinde gücünde. en kötü ve zor dönemi atlattım, artık alıştım derken bu son 1 haftadır delice özlüyorum. öyle eskiden mutluyduk şöyleydik böyleydik diyebileceğim bir ilişki de değildi. ama çok uzun süreliydi. bilmiyorum niye böyle oldum. asla bir adım atacak değilim ama onun da atmaması koyuyor sanırım. gerçi adım atsa da kavga ederiz 3 dk ya. retro mu şimdi ne bu? var mı böyle benim gibi hisseden?

1. Ben astrolojiye inanmam takip de etmem ama yazını okuyunca şaşırdım çünkü ben de iki üç gündür eski sevgilimle olan güzel günleri düşünüyorum aklıma geliyor ayrılalı da üç sene oldu atlatamadım da değil bok gibi biriydi atlattım ama nedense iki gündür böyleyim

10 ocak 2022 22:53

2. a1 boşlukta da değilim aslında, son derece yoğu çalışıyorum ve kendime arkadaşlarıma vakit ayırarak iyi hissediyorum ama bilmiyorum.

12 inşallah onlar da aynı durumdadır, biz de onların aklına düşmüşüzdür inşallah.

10 ocak 2022 23:15

3. Hem venüs hem merkür retrosundayız öleceğiz. Kazık atan sevgili özlenir mi ? Retro geçsin diye bekliyorum... sakin süslü.

11 ocak 2022 00:40

4. 1 ay önce ayrıldığım sevgilimi nasıl özledim nasıl ama anlatamam. Hayaller kuruyorum onunla, rüyalar görüyorum. Onun yazmaması da koyuyor dediğin gibi of

11 ocak 2022 01:03

5. Başak burcuyum. Yönetici gezegen merkür malum. Her merkür retrosu geçmişe giderim. Eskiyi özler yad ederim. İlle aşk meşk değil. Lise yılları, ölen birileri, çocukluk, geçmişten herhangi biri vs. O kadar ki çok takip etmem merkür retrosu ne zamanmış diye ama hep anlarım bu geçmişe gitme halimden. Bir de çok alakasız karşıma çıkmasını beklemediğim geçmişten insanlarla karşılaşırım hep. Lisede yan sınıftan birisi, çocukken gittiğimiz bakkalın sahibi vs vs o kadar alakasız.

11 ocak 2022 03:01

6. Asıl korkum da ben onu düşünüyorum da, ya o retro etkisiyle beni değil de başka bir eski sevgilisin düşünüyorsa diye :(

11 ocak 2022 03:42

7. Bu retro da sadece bize, erkeklere uğramıyor sanırım