neden bir ombre bir koyu saç yaptırmak zorundayız?

ben ombre çok seviyorum. kuaförüm saçın yıprandı diye koyulaştırıyor hep bir süre. e açılmış ölü saçı açarsan zaten kopar üstteki koyu kısmı açacaksın. yani ben böyle olabileceğini düşünüyorum. tüm boya paket atıp kopuyor yapmayalım diyor. ben mi yanlış düşünüyorum yöntemi yoksa kuaförüm mü iş bilmiyor? saçı hep sarı olanların nasıl saçı kopmuyor? çünkü dip geldikçe açılıyor. aynısı ombre için neden olmuyor?

1. overlapten kaçınarak yani açılmış yere dokunulmadan tekrar açılması gerekiyor ombrenin, dediğin doğru yani mümkün bunun yapılması dışarıda binlerce insan dolaşıyor öyle. bazı kuaförler bu iş çok meşakkatli olduğu için yanaşmıyorlar ya da kendilerine güvenmiyorlar. tabi saçı da görmek lazım tam bi yorum için ama özeti bu

26 ekim 2023 21:56

2. Benim saçım yıpranmış da değildi. Uçlar açıldığı için yıpranmıştı sadece. Orayı gösterip kopuyor dedi. Kuaför değiştiricem o zaman. Bilmediğim için bir şey diyemedim ama çok mutsuzum koyu saçtan. Teşekkür ederim a1

26 ekim 2023 22:00

3. Soyle suslu ombre degil ama rofle yaptiriyorum ben ve benimde uclarim yipranik. Benim kuaforum dip rofle atar bana ona gore koyu kisimlara sadece paket atiyor ama bazi renk farkliliklari olabiliyor sarilar arasinda. Zor bir islem o acikcasi tarif edebilirsin bu sekilde ama tamamen muntazam bir sac cikmiyor komple paket atilmiyorsa.

26 ekim 2023 22:33

4. Aynı şeyi ben de düşünüyordum. Yoğun ombreli saçlarım var. Dibi geldi diye kuaföre gittim. Tamamına açma işlemi yaptı ve saçlarımın uçları koptu doğal olarak. Sadece dibi açıp yapamıyorlar mi ? Yine dibim geliyor ne yapacağım ben ? Sürekli saçlarım yanacak ya da koyu saç mi kullanacağım

26 ekim 2023 23:45

5. biraz kafanızı kullanırsanız sebebini bulursunuz dibinizi açıcak da dibi açarken boyalı saçla kendi uzayan saçınızın bağlantı noktasına açıcı değdirmemesi imkansız değdiği anda da o saçlar yumuşayıp kopacak hep yanık gezmek zorundasiniz sarı saclıysanız evet

27 ekim 2023 02:56

6. imkansız değil a5. bir de kafanızı kullanın diyor:d imkansız olsa evde kendim 5 senedir yapıyor olmazdım. profesyonel olmadan yapabiliyorsam onlar da yapabilmeli herhalde. trdeki kuaförlerin çoğu beş para etmiyor ondan oluyor imkansız olduğundan değil

27 ekim 2023 11:34

7. a1 aynen evde ombre yapiyosun senelerdir kafanda 2-3 tane ışıltı var saçında yoğun ombreli zannediyosun kendini :d hadi yürü ya

28 ekim 2023 14:59