neden diğer kızlar kadar istenmiyorum?

başkalarına bir sürü yazan olurken bana birkaç yazan oluyor. bu yeni olan bir durum da değil hep böyleydi. aslında beğenilen biriyim bir ortamda falan ama bir şeyler hep olacak gibi olup olmuyor. mesela çoğu insan biriyle olmazsa amaan biri gider biri gelir diye düşünebiliyor ama benim ayda yılda bir flörtüm oluyor sadece. o da bir kişi adım atıcak öyle. seçme şansım bile olmuyor. bu yüzden hep yanlış kişilerle zaman kaybettim çünkü hiç seçebilecek birileri yoktu. bu şanssızlığım nasıl değişecek, herkesin yaptığı bildiği bir şey mi var da ben mi bilmiyorum? şu an bir flörtüm olsa bile tek seçeneğim o olup sürmeyince yine yıllarca beklemek istemiyorum ya, zaten birkaç yıldır yalnızım. nedir bunun çözümü? eğer size çok yazan falan oluyorsa taktik verebilir misiniz?

1. Anonim 1, soruyu okumadın mı beğeniliyorum yazdım. Yazmayacaktım ama yazdırıyorsunuz, çok güzelim bir ortamda herkes bakıyor, tanışmak isteyenler oluyor. Kendim de çok güzel olduğumu da bilebilirim. Güzel olmayan birine de bu şekilde konuşma hakkınız da yok ayrıca.

18 nisan 2022 23:01

2. Beğeniliyorum derken kızlar da, erkekler de beğeniyor. Duyuyorum bir şekilde veya söyleniyor. Bir ortamda da tanışmak isteyen oluyor ama ya bana uygun biri çıkmıyor ya da ben beğenmiyorum. Soruda da olacak gibi olup olmuyor demişim zaten iyi okusaydın. Bu ara da ortamım olmadığı için yeni biriyle tanışamıyorum. Ayrıca aynaya bakınca da çok güzel olduğumu görebiliyorum inanır mısın? Konu güzellikte değil şanssızlığım. Güzel olunca yazan olmayabilir evet demekki bir şekilde olmuyor belki sosyal medyada paylaşım yapmıyorum olmuyor. Ben de zaten soruda acaba neden olmuyor, neyi farklı yapıyorsunuz diye soruyorum? Beğenilmeme takılmak yerine çözüm önerebilirdin mesela.

18 nisan 2022 23:24

3. Bahsettiğiniz gibi fiziksel anlamda çekici olduğunuzu düşünüyorsanız bu bazen insanların cesaretini azaltan bir şey. Mesela birisi size şöyle bakabilir. Bu kız çok güzel beni kabul etmezki. Ama fiziksel olarak daha ortalama birine karşı bu düşünce daha az gelişir. Şansının daha yüksek olduğunu düşünerek erkekler daha çok yürür. Yeterli gelemeyebilirim duygusu gibi diyebiliriz. Bütün bunları geçecek olursak. Dişil enerji denen bir şey var bununla ilgili bir şeyler okuyabilirsiniz. Ama siz önce kendinizi kabullenip güzel bulmalısınız bence. Temelde bunun yattığını düşünüyorum. Ve bu düşünceden çıkmanızı öneriyorum. Yani başkalarına daha çok yazan var dediğiniz düşünce. Çünkü enerji olaylarında şöylr bir söz vardır:" dünya siz sırtınızu döndüğünüzde soyunur". Yani bu düşünceyi bıraktığınızda evren size bunları sunacaktır. Daha kişisel düşünceme gelirsek daha az flört ve yazan eden daha iyidir her zaman. Bunu daha çok tercih ederdim.

18 nisan 2022 23:31

4. cevren var mi suslu? haftada kac kez disari cikiyorsun, kac ayri arkadas grubun var, duzenli story atiyor musun, instagram isteklerini onayliyor musun, arkadas gruplarin ayni ortamdan mi hep (tum arkadaslarini mesleginle alakali ortamlardan secmissin mesela), kac tane yakin sayilabilecek ve duzenli gorustugun erkek arkadasin var? bunun disinda modayi takip ediyor musun, modaya gore giyiniyor musun, instagram-twitteri aktif kullaniyor musun?

18 nisan 2022 23:35

5. Anonim 5, haklı olabilirsin beklemediğin anda oluyor bazı şeyler, ben uzun süre yalnız olunca ve sürekli yanlış insanlar denk geldikçe bir sabırsızlık oluştu. Birde evde oturup ortamım olmayınca iyice moralim bozuldu. Öncelerde de gerçi öyle çok yazan olmazdı. Öyle dışadönük birisi değilim o yüzden tanışmak isteyen olsa da her beğenen tanışmaya çabalamıyor yani. Belki dediğiniz gibi çekinme de olabilir bilmiyorum. Yani güzel olmak bile istemiyorum cidden, güzel olmaktansa çaba harcanılan, değer gören biri olmak isterdim. Çünkü sanılanın aksine güzellik hiçbir işe yaramıyor. Tamam beğeniyorlar bunu farkediyorsun ama çaba ve değersiz benim için bir hiç.

18 nisan 2022 23:37

6. Anonim 6, ya süslü çok önemli detaylara değinmişsin de farkettim hiçbiri bende yok. Bir kere resmen üniversite bitince arkadaşsız kaldım gibi bir şey. Zaten normalde de az arkadaşı olan biriydim. Hiçbir zaman öyle çok çevrem olmadı. Sosyal medyayı da söylemiştim hiç kullanmıyorum gibi bir şey ama paylaşım yapsam bile listemde öyle flört edecek biri yok yani. Öyle aklıma gelen birisi yok, ilgimi çeken falan. Yani benim dışımda herkes bu saydıklarını yapıyor düşününce ben galiba iyice her şeyin gerisinde kalmışım. Ama düşününce arkadaşlarım varken de yine bu şekilde az yazan oluyordu. Sanırım komple her şeyi değiştirmem lazım :( nereden başlasam? Şu an evdeyim, çalışmıyorum da.

18 nisan 2022 23:44

7. Moda kısmına cevap vermemişim bir tek onda iyiyim işte. Modayı da takip ederim ama daha çok kendime has bir stilim var. Yani giyim tarzım konusunda kendime güvenim var. Ama diğer faktörler kötü olunca bunun da önemi yok galiba.

18 nisan 2022 23:45

8. Ss zaten kendi sorularini cevaplamissin.

18 nisan 2022 23:48

9. Anonim 8, nerede süslü? Anonim 6'ya verdiğim cevabı mı diyorsun anlamadım? Onu diyorsan nereden başlayacağımı bilemiyorum pek.

18 nisan 2022 23:49

10. calissan otomatik olarak bazi seyler yoluna girecek suslu. ben de su an issizim ordan biliyorum. once birazcii sosyal bir kiz arkadas edin, sonra da flort etmeyecegin bir erkek arkadas edin. ben muthis asosyaldim universitede. iki tane kiz arkadasim vardi. bir gun tek basima bir etkinlige katildim, ordan bir cocukla tanistim. cocugu kiz arkadas ortamima soktum. sonra o da kendi erkek arkadaslarini getirdi, sonra benim kiz arkadaslarim kendi ki arkadaslarini getirdi. birden kizli erkekli grup olduk ve bu gruptan 2 cift evlilik hazirligi yapiyor su an. evden cikmadikca veya enn azindan sosyal medyada "sosyal", aktif gorunmedikce cok zor. dating appleri asla tavsiye etmiyorum. harcadiginiz mesaiye, yeserecek umudunuza degmez. su sozlukten her kiz bir tane erkek arkadasini getirse ve bulussak bile eminim sak diye birden herkes eşini bulur:d ve online datingden daha saglikli olur.

19 nisan 2022 00:21