neden laf sokuldu bana sizce anlam veremedim?
benim yoğun stresli bir işim var. istanbulda yaşıyoruz. zaten yol stresi iş stresi derken kendime zor vakit ayırıyorum. başka bir şehirde de eltim ve kayınvalidem yaşıyor. ben öyle mıçmıç bir tip değilim. sürekli hal hatır sorayım, yaranayım derdim yok. mesafeliyimdir. eltimde tam tersi ( bana karşı değil aileye karşı). bugün eşimin anne babası köye ( 3 saatlik bir yol) gittiler. gideceklerini biliyordum ama ayrıca aramadım gittiniz mi vs diye eltim whatsap grubundan 173627 tane mesajla gittiniz mi iyi misiniz yol nasıl geçti diye sormuş. onun tercihi bana biraz komik ve yapay geliyor. neyse sonra eşimin annesi beni aradı mesai saatim içinde "" sen de bizi pek aramadın sormadın ama ben x"e (eşim) ulaşamadım sana söyleyeyim geldik biz" dedi? whatsapta geldiğinizi gördüm zaten? eşim de gördü? bu benden ayrıca eltim gibi ilgi alaka beklediğini ve yetmiyor gibi laf soktuğunun göstergesi mi? yoksa iyi niyetle bir haber mi?
bu arada işimin yoğun olduğunu toplantılara girdiğimi biliyor affedersiniz götümde ayı bağırıyor. aşırı zoruma gitti yani bu durum.
ne tepki vermeliydim? ben sadece aa hoşgeldiniz dedim geçtim